Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Ajankohtaista

Piirikuvernöörin tiedote 1/2019-2020

Hyvät Leijonat, puolisot ja Leot!

 

Lämpimät terveiset Milanon kansainvälisestä vuosikokouksesta. Milanoon kokoontui 22000 leijonaa, erittäin lämpimässä säässä. Tunsin olevani etuoikeutettu marssiessani lippu kädessä sadan suomalaisen kanssa jonon etupäässä Milanon kadulla. Kiitos siitä Teille.

 

Vielä on kesää jäljellä, nautitaan auringosta ja lomasta. Kerätään voimia aloittaa varsinainen leijonakausi täydellä teholla.

 

Piirissämme on viime kaudella aloittanut Leo-klubi Lappeenrannassa. Pidetään heistä hyvää huolta ja pyydetään nuoret mukaan toimintaan.

 

Viime kauden lopulla kolme klubia lopetti toimintansa. Joten meillä on tällä hetkellä 64 klubia. Noin sata leijonaa vähemmän.  Toivon teiltä jatkossa yhteydenottoa ajoissa, jos voimavarat klubin toiminnan jatkamiseen tuntuvat ylivoimaiselle.

 

Tarvikemyynnistä tulee tiedote tuonnempana, tällä hetkellä liitosta ei pysty tilamaan materiaalia. Olen tuonut Milanosta tullessani Rauhanjuliste-kilpailu paketteja, sain myös uuden jäsenen kansioita runsaan määrän. Tulen ottamaan kumpiakin mukaan piirin tilaisuuksiin.

 

8.8.19  Asuntomessujen yhteydessä leijonilla on paikka jossa voimme esitellä toimintaamme. Tulkaa messuille ja laittakaa leijonalippikset ja t-paidat päälle, että jokainen näkee kuinka paljon meitä on.

 

8.8.19 Orkester Norden, pohjoismaisten leijonien perustama ja tukema orkesteri esiintyy Lappeenrannassa klo 19. Orkesteri koostuu nuorista taitavista soittajista. Esityksiä on Suomessa vain kaksi, toinen on Lahdessa.

 

19.8.19 Piirihallitus Kouvolassa, Kymin huvila Ahlmanintie 1, Kouvola klo 17:30-20.00.  Ilmoittautuminen 12.8.19 mennessä piirin sivujen kautta. Omakustanne ruokailu 32€

 

7.9.19 LC SM Mölkky-kisa Kouvolassa. Ilmoittautuminen 18.8.mennessä.

( 4 henkilön joukkueet)

 

Teidän DG

Maire Vierikko ja puoliso Jari

LC Mikkeli/Naisvuori

+358 442984024

   

          

We  serve - Me palvelemme 

Muutos on mahdollisuus                                                      

 

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin