Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Kausi 2013-2014 DG Pekka Sopanen

Lionsklubit hankkivat äänentoistolaitteet Kouvolan Marjoniemen palvelukeskukseen 

Viime kevään aikana tuli Kouvolan kaupungin Marjoniemen  palvelukeskukselta toivomus äänentoistolaitteiden hankkimiseksi palvelukeskuksen tarpeisiin. Hankkeen puuhanaiseksi ryhtyi Lionsclub Kouvola Iriksen presidentti Orvokki Priha.


Lue lisää


Lionsklubit muistavat Viron Suomi Poikia

Heinolalaisten lionsklubien edustajat olivat mukana perinteisellä kevätmatkalla tapaamassa Viron Suomi-poikia. Suomen talvi- ja jatkosodassa palveli lähes 3 400 virolaista vapaaehtoista.


Lue lisää


Lions-liiton D-piirin vuosikokous pidettiin aurinkoisessa Lappeenrannassa

Lions-liiton D-piirin vuosikokous pidettiin aurinkoisena kevätlauantaina 26.4. Lappeenrannassa. Lämmin ja aurinkoinen kevätsää helli vuosikokousvieraita. Tosin lappeenrantalaisten mukaan heillä paistaa aurinko sateellakin, mutta sitä ihmettä emme tällä kertaa päässeet näkemään.


Lue lisää


Lions Quest kouluttaa kasvattajia elämisentaitojen opettamiseen

Lyhytvideo Jonista kertoo nuoresta, joka on vaarassa syrjäytyä. Luokka elää elämäänsä, ja Joni käpertyy omaan nurkkaansa. Elämisen taitoihin ohjaava Lions Quest tuo kuitenkin tilanteeseen apua ja osaamista.


Lue lisää


D-piirin lionsklubit ryhtyvät auttamaan omaishoitajia arjen askareissa ja jaksamisessa

Omaishoitajat ja läheiset-liitto ry ja Lions-liiton 107-D piiri ovat sopineet yhteistyöstä. Palveluaktiviteetissa mukana olevien lionsklubien vapaaehtoiset auttavat omaishoitajia arjen askareissa.


Lue lisää


Tervetuloa Lions-liiton D-piirin uusitulle verkkosivustolle

Piirin uusitulla verkkosivustolla tiedotamme entistä laajemmin ja monipuolisemmin lionstoiminnasta. Näillä sivuilla kerromme D-piirin ja piirin klubien toiminnasta ja tapahtumista sekä Suomen Lions-liiton ja kansainvälisen järjestömme Lions Clubs Internationalin toiminnasta


Lue lisää


Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin