Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Kausi 2015-2016 DG Markku Vihavainen

Haikaran pesä omppulaisille

Osana marraskuun lopulla vietettävää 50-vuotisjuhlaansa Hirvensalmen Lions Club luovutti yli 3.000 euroa maksaneen kiipeilytelineen Haikaran pesän päiväkoti Ompun käyttöön.


Lue lisää


Valtakunnallista Hyvän Päivää vietetään 8.10.

Leijonien ensimmäistä valtakunnallista Hyvän Päivää vietetään 8. lokakuuta. Lions-järjestön kansainvälisestä palvelutoiminnan teemapäivästä tehdään Suomessakin jokavuotinen perinne.


Lue lisää


Juvalle perustettiin uusi lionsklubi

D-piiri saa uuden naisklubin. Juvalla pidettiin 24.8.2015 Lions Club Juva Luonterin perustamiskokous. Jäseniä uudessa klubissa on 27.


Lue lisää


Piirille menestystä kansainvälisissä viestinnän kilpailuissa

D-piiri menestyi hienosti kansainvälisen järjestömme viestinnän kilpailuissa. Maailman parhaaksi piirilehdeksi valittiin piirimme Palveleva Leijona ja piirimme verkkosivut saivat kunniamaininnan piirien välisessä verkkosivukilpailussa.


Lue lisää


Vanhat radiot, grammarit ja vinyylit esillä Simpeleellä

Simpeleen Antiikki ja Keräily Kesäpäivät järjestetään tänä vuonna 17. kerran. Erityisteemana ovat vanhat radiot, grammarit ja vinyylit. Tapahtuman järjestää Lions Club Simpele.


Lue lisää


Lionstoiminta tarjoaa sinullekin monta mahdollisuutta tehdä hyvää

Lionstoiminnan toimintakausi on 1.7.-30.6. Kaudella 2015-2016 lionstoiminta on entistä monipuolisempaa ja se tarjoaa klubeille ja jäsenille monta mahdollisuutta tehdä hyvää.


Lue lisää


Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin