Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Piirikuvernööri Kyösti_kirje nro 1

Kyostin_kirje_nro1_1572020.pdf

 

PIIRIKUVERNÖÖRIN POSTIA 1* 

15.7.2020 


Hyvät leijonat, puolisot sekä Leot 

 

Uusi kausi on pyörähtänyt käyntiin ja tosi tyytyväisenä olen huomannut, että lähes kaikki klubit ovat saaneet päivitettyä uuden kauden virkailijat MyLCi -järjestelmään. 

Korona virus on vaikeuttanut toimintaamme kevään ja kesän aikana, mutta olemme selviytyneet tähän mennessä tosi hyvin viruksen tuomista ongelmista.

Meillä on piirin virkailijat lähes kokonaan kasassa, mutta kun elämme koko ajan muuttuvassa maailmassa, on meillä vielä puute Imatran suunnan lohkon puheenjohtajasta, sekä piirin koulutusvastaavasta.

 

Pyydänkin teitä Imatran suunnan Leijonat etsimään lohkonne puheenjohtajaa eli II-alue 2. lohko. Kun löydätte sopivan henkilön, ilmoittakaa  asiasta allekirjoittaneelle.

 

Piirin koulutusvastaavan tehtävänä on huolehtia erilaisista koulutuksista piirin alueella. 

Tehtävä ei ole teknisesti vaikea, koska asiat toteutetaan valmiiden toimintasuunnitelmien pohjalta. Ilmoittaudu siis rohkeasti tehtävään, jos olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä piirin tehtävissä.

 

Järjestämme syyskuun alussa uusille virkailijoille koulutusta, josta tiedotetaan piirin sivuilla. 

Uudet virkailijat, näihin koulutuksiin kannattaa ilmoittautua mukaan.
Paras tae organisaatiomme toiminnalle on se, että virkailijat ovat ajan tasalla tehtävistään!

 

Aloitamme uuden kauden painotuksilla, jossa pyritään edistämään lisää yhteistyötä ja yhteisiä tapahtumia klubien kesken. 

Yhteistyö on tuttua monille klubeille. Porukalla toteutetut aktiviteetit lisäävät juuri sitä yhteishenkeä, jota todella nykypäivänä tarvitaan.

 

Piirin rekisteröityminen etenee kaiken aikaa ja pidämme teidät ajan tasalla tästäkin prosessista.

 

Muistakaa, että meillä on järjestelmävastaavat Heikki ja Timo apunanne ja tietenkin muut piirin toimijat. Yhteystiedot löytyvät piirin uudistuneilta sivuilta. Ketään ei jätetä yksin, vaan apua pyritään antamaan mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti.

 

Toivotan lämpimästi onnea ja menestystä kaikille uusille virkailijoille ja tulen tiedottamaan kuukausittain piirin asioista.

 

Kesälomaterveisin Kouvolasta

 

Teidän DG

 

Kyösti Skippari       


              

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook