Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Piirikuvernööri Kyösti_kirje nro 2_20.8.

 

PIIRIKUVERNÖÖRIN POSTIA 2* 

20.8.2020 


kuvernööri Kyösti SkippariHyvät leijonat, puolisot sekä Leot 

 

Heti alkuun hyvä uutinen meille kaikille:

Timo Joukanen LC Kaipiainen on ottanut hoitaakseen piirin koulutusvastaavan tehtävät.  

Toivotamme Timolle mitä parhainta menestystä uudessa tehtävässään!

 

Klubikokoukset ovat alkamassa syyskuussa ja uusille virkailijoille on koulutusta tarjolla. 

Olisi hyvin tärkeää, että uudet virkailijat ja myös aikaisemmin virkailijatehtävissä olleet osallistuisivat näihin tilaisuuksiin, sillä tekniikka kehittyy kaiken aikaa. 

Järjestelmiä osaavat varmasti kaikki käyttää, kunhan perusasiat ovat hallinnassa. Samalla virkailijoille selviää tahot, joiden puoleen voi kääntyä ongelmatilanteissa. 

Osaamisellamme pystymme tehostamaan ja helpottamaan klubien toimintaa. Piirin sivuilta löytyvät eri alueiden koulutuspaikat ja - ajat. Käy tarkistamassa oman alueesi tarjonta ja osallistu!

 

Piiri tarjoaa klubeille apua, jos tarvitsette  etäkokouksen järjestämiseen. Ottakaa yhteyttä koulutusvastaaviin, lohkon puheenjohtajiin tai kuvernööritiimiin.

 

Kannustan kaikkia klubeja toteuttamaan aktiviteetteja, sekä kokoontumaan – kokoustamalla perinteisesti tai etänä. Tärkeintä on pitää yhteyttä klubilaisten kesken!

 

Muistakaa, että piirillä on järjestelmävastaavat Heikki ja Timo apunanne ja tietenkin muut piirin toimijat. Yhteystiedot löytyvät piirin uudistuneilta sivuilta. Ketään ei jätetä yksin, vaan apu pyritään antamaan mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti.

 

Lähiajan tulevia tapahtumia:


Järjestämme Piirifoorumin 3.9. Luumäellä Salpa hotellissa. Tilaisuuteen ovat kaikki Lionit tervetulleita. Tiedotamme kokouksesta lisää piirin sivuilla.

 

Leijonat VK 2022 -toimikunta järjestää KIRKA -musikaalin ennakkonäytöksen pe 4.9 klo 19.00-22.00. Liput 40e/hlö. on alueen leijonien yhteistoimintamuoto valtakunnallisen vuosikokouksen ennakkojärjestelyihin. Lisätietoja  Facebook-sivuilta. Teatteri huolehtii turvaohjeistuksista.

 

Rauhanjulistekilpailun piirivastaava;  2.VDG Markku Paavolaisen terveisiä:

Yli kolmen vuosikymmenen ajan Lions klubit ovat järjestäneet nuorille Rauhanjulistekilpailun. Nyt kuitenkin koronavirus on tuonut eteemme uusia haasteita, joita selvitämme parhaillaan. Tiedotamme klubeja asiasta heti kun meillä on uutta tietoa kerrottavana. Toivomme ja uskomme, että kilpailu saadaan järjestettyä tänäkin vuonna.

 

Kuvernöörinä haluan myös muistuttaa asiasta, joka on jäänyt vähän unohduksiin tai ainakaan sen matkasta ei ole muistettu raportoida piirin sivuille. ja sen matkakertomukset piirin klubeissa. Toivoisin, että tämä hieno asia ei unohdu, vaan klubit ottavat tämän aktiviteetin heti kauden alusta jälleen aktiivisesti käyttöön.

 

Kaikkien terveys on etusijalla, kun osallistumme erilaisiin tapahtumiin ja kokouksiin. Luodaan uusia tapoja toimia ja pidetään jokainen jäsen mukana toiminnassa.

 

Aktiivista alkavaa klubikautta!

 

Teidän DG

 

Kyösti Skippari  Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook