Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Liiton puheenjohtaja Aarne Kivioja

Olen Aarne Kivioja, toissa vuoden piirikuvernööri ja Suomen Lions-liiton puheenjohtaja kaudella 2019-2020.

 

Keskityn tässä kolmeen teemaan.

 

Jokainen klubi toimii itsenäisesti ja toiminnassaan luo omat kumppanuutensa.  Niitten avulla saadaan paikallista näkyvyyttä.

 

Liiton tehtävänä on vaikuttaa laajempiin kokonaisuuksiin. Kun nyt LCIForward-ohjelman painopistealueina on mm. Lasten syöpä, on tähän liittyviä toimintamalleja perusteltua rakentaa liittotasolla.

 

Toinen painopistealue on Ympäristö. Siihen liittyen ”Leijonat puhtaiden vesien puolesta” on jo hyvässä vauhdissa. Tuohon ympäristöteemaan liittyy tulevaisuudessa varmasti muutakin.

 

Kolmas painopistealue Diabetes on johtamassa tässä vaiheessa maanlaajuiseen Hyvän Päivänä, käytännössä Eurooppa-foorumin jälkeisenä lauantaina 12.10, järjestettävään Diabetes-kävelyyn. Muitakin kumppanuuksia ollaan luomassa sekä vanhoja elvyttämässä. Niihin palataan, kun aika on.

 

Toimistohenkilökunnan irtisanomiset astuvat voimaan kesällä 2019 ja edessä on uusien toimijoiden valitseminen uusiin tehtäviin. Vaikka osa toiminnoista siirretäänkin piireihin ja osa hoidetaan vapaaehtoisvoimin, on selvää, että kauden alussa tulee olemaan tavanomaista enemmän alkukankeutta. Tähän toivon jäsenkunnalta ymmärtäväistä ja auttamishaluista suhtautumista.

 

 

Asioihin perehtyen, positiivisesti ajatellen

 

Kiitos ajastasi palvelulle!

 

Aarne Kivioja

Liiton puheenjohtaja kaudella 2019-2020

, N-piiri

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook