Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Nuorisotoiminta

LIONS QUEST - ELÄMISENTAITOJA

 

Suomessa on kymmeniä tuhansia nuoria, jotka ovat syrjäytyneet tai ovat vaarassa syrjäytyä. Lionsklubit tekevät arvokasta palvelutyötä tukemalla nuorison kasvamista tasapainoisiksi yhteiskunnan jäseniksi.

 

Lionsjärjestöllä on tutkimukseen perustuva apuväline, jonka avulla syrjäytymistä voidaan ehkäistä ennakolta. Lions Quest on ollut Suomessa käytössä jo yli 20 vuotta. Sinä aikana on koulutettu runsaat 17.000 kasvattajaa.

Lue lisää

 


VASTUU ON MEIDÄN

 

Vastuu on meidän on lasten turvalliseen netin käyttöön opastava kampanja/aktiviteetti Lions Quest - elämisentaitoja ohjelmassa. Sen puitteissa lionsklubit jakavat alakoulujen kautta kolmasluokkalaisille Vastuu on meidän -opasvihkoja.

Lue lisää

 
KANSAINVÄLINEN NUORISOVAIHTO

 

Kansainvälinen nuorisovaihto on Lions-järjestön tunnetuimpia toimintamuotoja. Siihen osallistuneet tuhannet nuoret eivät varmasti koskaan unohda saamiaan elämyksiä ja kokemuksia.

 

Nuorisovaihto on 17 (16) - 21 -vuotiaiden nuorten pääsääntöisesti kesäaikana tapahtuvaa muutaman viikon mittaista tutustumista muihin maihin ja niiden kulttuuriin. Tämä tapahtuu perheoleskelun ja kansainvälisten leirien muodossa.

Lue lisää

 

Nuorisovaihdon hakulomake, käytä vain tätä lomaketta (vanhat ei kelpaa)

application_form_2019_europe__gdrp.xlsx

D-piirin nuorisovaihtojohtajan yhteystiedot:

 

Antti Huttunen

0400 771 300
LEOKLUBIT

 

Leoklubit ovat kansainvälinen nuoriso-ohjelma, leijonien oma nuorisojärjestö. Toiminta tapahtuu leoklubeissa, joita tukevat, auttavat ja ohjaavat niiden perustajina toimineet lionsklubit, niin kutsutut taustaklubit. Leot on palvelujärjestö kuten leijonatkin.

Lue lisää .

 

ORKESTER NORDEN

 

Orkester Norden on suurin ja pitkäaikaisin NSR:n (lionien pohjoismainen yhteistyöneuvosto) hanke. Se perustettiin kaudella 1990-1991 ja on toiminut nyt jo 22 vuotta. Orkester Norden on täysi sinfoniaorkesteri, jossa soittavat 17 – 25 -vuotiaat pohjoismaiset nuoret soittajat.

Lue lisää

 

SKEBA BÄNDISKABA

 

Suomen Lions-liitto ry järjestää vuosittain kaikille nuorille avoimen ja maksuttoman valtakunnallisen nuorisobändikilpailun. Kilpailu on bändeille, joiden jäsenten keski-ikä on kilpailuvuonna korkeintaan 18 vuotta ja joiden vanhimmat jäsenet täyttävät kilpailuvuonna korkeintaan 20 vuotta.

Lue lisää .

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin