Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Tietoa lionstoiminnasta

Lionstoiminta on lionsklubien muodostamassa yhteisössä tehtävää vapaaehtoistyötä omalla paikkakunnalla ja yhdessä muiden lionsklubien kanssa kotimaassa ja koko maailmassa.

 

Lionstoiminta on yhdistystoimintaa

 

Jokainen suomalainen lionsklubi on rekisteröity yleishyödyllinen yhdistys. Suomessa lionstoimintaa koordinoi Suomen Lions-liitto ry, jonka jäseniä paikalliset klubit ovat. Suomessa on 14 alueellista piiriä.

 

Vapaaehtoistyön lisäksi lionsklubit kehittävät jäseniään tarjoamalla jäsenilleen koulutusta ja verkostoitumisen mahdollisuuksia muihin klubeihin niin kotimaassa kuin maailmallakin.

 

Lionsklubien muodostamaan yhteisöön kuuluu Suomessa noin 940, Euroopassa 9.600 ja maailmassa noin 45.000 klubia.

 

Paikallisissa klubeissa on noin 25 000 jäsentä

 

Suomessa toimi 940 lionsklubia, joissa on yhteensä noin 25 000 jäsentä. Klubeista yli 700 on perinteisiä paikkakuntakohtaisia miesklubeja. Naisklubeja on 146 ja 45 klubissa on jäseninä sekä miehiä että naisia. Jäsenistä naisia on noin 17 %.

 

Lionien nuorisojärjestönä toimivia Leo-klubeja on Suomessa 22 ja niissä noin kaksisataa 12–30-vuotiasta jäsentä.

 

Suomen Lions-liitto kuuluu kansainväliseen  -järjestöön.

 

Suomen lionsklubit avustavat palvelullaan ja rahalahjoituksillaan oman paikkakuntansa ja Suomen sekä maailman apua tarvitsevia arviolta 4-5 miljoonalla eurolla vuodessa. Maailmassa klubit tekevät arviolta 100 miljoona tuntia vapaaehtoistyötä ja lahjoittavat noin 800 miljoonaa euroa vuodessa.

jasenkutsu(1).pdf 

Lue lisää lionstoiminnasta

.

 

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan lionstoimintaan .

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin