Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Piirin Norppa

Piirin Norppa toimii D-piirin klubien välisenä ”kiertopalkintona”. Sen tehtävänä on klubien keskinäisen kanssakäymisen edistäminen. Piirin Norpan mukana seuraa ”norppakirja”, mihin merkitään kaikkien norpan vientiin osallistuneiden leijonien ja klubien nimet.
 
Piirin Norpan vie johonkin itse valitsemaansa klubiin se klubi, joka on saanut sen haltuunsa eli klubi, jonka klubi-illassa on vieraillut Piirin Norpan tuonut klubi vähintään kolmen leijonan joukolla.
 
Klubin, joka vie Piirin Norpan uuteen klubiin, tulee ilmoittaa seuraavana päivänä tapahtumasta 2. varapiirikuvernöörille ja piirin viestintävastaavalle. Ilmoituksessa on mainittava viennin suorittaneen klubin nimi, Norpan vieneet lionit, luovutuspäivämäärä sekä Piirin Norpan saaneen klubin nimi.

 

Voit tehdä ilmoituksen kätevästi tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Lomake ohjautuu 2. varapiirikuvernöörille ja piirin viestintävastaavalle.

 

Norpan matkareitin .
 
Piirin Norpan on jatkettava matkaansa kahden viikon kuluessa sen saapumisesta klubiin. Kahden viikon ylittävältä ajalta vientiin asti Piirin Norppaa hallussa pitävä klubi maksaa sakkoa piirin tilille 2 €/pv. Piirin tilinumero FI93 4165 0010 0123 29. Muista käyttää klubikohtaista viitenumeroa, ne löydät Piirin tili- ja viitenumerot sivulta.

Piirin Norpan viejien on oltava paikalla kohdeklubin klubi-illassa sen vuosikirjassa ilmoitetulla alkamishetkellä. Suuremmasta vientijoukosta tulee ilmoittaa ennakkoon kohdeklubin presidentille.

Piirin Norppa on ikuisesti kiertävä. 2. varapiirikuvernööri valvoo Piirin Norpan matkaa. Piirin Norppa lepää kesä-, heinä- ja elokuun.

Lappeenrannassa 26.4.2012
Olli Katila
Piirikuvernööri 2011-2012

 

 Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.


Norpan vienyt klubi
Norpan vieneet lionit
Norpan vastaanottanut klubi
Vientipäivämäärä
Ilmoittajan nimi
Ilmoittajan sähköposti
Mahdollisia lisätietoja
Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook