Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


LC Tampere/Köyhät Ritarit 20 vuotta

 

… jatkoa edellisestä blogista, jossa jatkokertomus jäi jännittävään kohtaan DG:n kiiruhtaessa kotiin paitaa vaihtamaan.

 

Todellisuudessa ihan mahdoton kiire ei ollut, kemut alkoivat Tampereella kello 18, joten vajaa pari tuntia jäi aikaa valmistautua illan juhliin. Ne pidettiin Kosmetologikoulu Hymyn tiloissa Puutarhakadulla. Paikka oli ennestään outo ja olisimme Annelin kanssa painelleet kovaa kyytiä ohi, ellei Hyppösen Reiska olisi takavasemmalta vislannut meitä oikealle reitille. Näin paikka löytyi Reiskan avustuksella ilman suurempia päänkivistyksiä.

 

Paikalle oli saapunut nelisenkymmentä juhlijaa ja tapasinkin monia tuttuja useista eri Tampereen klubeista. Miellyttävää oli myös tavata Timo Kinos, vanha työkaverini useiden vuosien takaa silloisen TTKK:n Materiaaliopin laitokselta. Timo on LC Tampere/Köyhien Ritareiden Leijonan Merja Kinoksen puoliso.

 

Ruokailu hoidettiin cocktail-tyyppisesti ja maukkaita vaihtoehtoja olikin runsain määrin tarjolla. Maittavat tarjottavat oli valmistanut Bistro Pannu & Huone. Erityisen ilahtunut olin siitä, että tasa-arvo on näyttänyt saapuneen meidänkin perheeseemme. Rakas lukija, arvasit aivan oikein, Anneli ajoi paluumatkan. Näin minäkin saatoin nauttia pari lasillista viiniä ja kahvin kera konjakin. Täytyy myöntää, että illan baarimestari oli varsin anteliaan rehvakkaalla tuulella. Harmittamaan jäi ainoastaan se, etten älynnyt hakea konjakkia kaljatuopilla…

 

Ohjelmaakin oli ihan mukavasti, laulu- ja musiikkiesitys, tanssiesityksiä sekä vampyyriaiheinen burleskiesitys. Illan päätti 70-luvun henkinen disko, pääsin minäkin Annelin kanssa fiilistelemään vanhojen hyvin hitaiden ja vähän nopeampienkin kappaleiden tahdissa.
Juhlaväkeä.
Juhlaväkeä.
Juhlaväkeä.
Juhlaväkeä.
Palkitsemisia.
Palkitsemisia.

Lahjuksia luovuttamassa.
Lahjuksia luovuttamassa.
Piirin tervehdys.
Piirin tervehdys.
Laulu- ja soittoesitys.
Laulu- ja soittoesitys.

Tanssiesitys 1.
Tanssiesitys 1.
Tanssiesitys 2.
Tanssiesitys 2.


Kommentoi tätä kirjoitustaJulkaisujärjestelmänä Verkkoviestin