JUHLAKALENTERI 2015-2016

Palaute ja yhteystiedot

 Tähän kenttään voit kertoa yleistä palautetta kalenterista:

Tässä kentässä voit antaa:
1. korjauksia,
2. tarkempia kommentteja,
3. parannettavaa, lisätietoja ja kehitysideoita (myös mukaan otettavista juhlista, jos saadaan rahoitus seuraavaa vuotta varten),
4. viestintäideoita,
5. muuta huomioon otettavaa työryhmälle tiedoksi

Kiitos palautteestasi!
Yritämme ottaa ne huomioon: korjaukset ja konkreettiset parannettavat ja viestintä asap, kehitysideat muhimaan ja muhittuaan mahdollisuuksien mukaan sivuille.

Terveisin työryhmä:

Jenni Ala-Peijari, Heli Kannasvuo, Riitta Latvio (FOKUS ry, ) sekä Milena Parland ja Ellu Öhman (Ad Astra rf, ) ja Johan Lindberg (kääntäjä).

Julkaisualusta: Mikael Johansson (Ecredo Oy, ) ja Riitta Latvio (FOKUS ry, )

Kalenteritekstit kirjoitti koko työryhmä.

Tekstien suhteen saimme kirjoitus- ja kommentointiapua seuraavilta asiantuntijoilta: Anna Saurama (SUOL ry), Silja Lamminpää-Vartia (varhaiskasvatus ja dialogi), Suaad Onniselkä (Suomen islaminopettajien liitto), Harriet Haras (Helsingin juutalainen seurakunta), Tapio Paljakka (Krishna-liike), Saiphan Koponen (Suomen thai-yhteisö), Myhue Vo (Suomen vietnamilainen yhteisö), Mikko Koponen (Suomen Buddhalainen Unioni), Heikki Huttunen (Suomen ekumeeninen neuvosto), Juha Luodeslampi (Kirkkohallitus),  Marko Tervaportti (Katolinen tiedotuskeskus), Sirpa Okulov (Suomen ortodoksinen kirkko), Ukri Pulliainen (Filosofian ja ET-opettajat), Anja Toivola-Stambouli (USKOT-foorumi) ja Pentti Pieski (City-Sámit ry). Kiitokset teille arvokkaasta vapaaehtoispanoksestanne kalenterin eteen!

Helsingin opetusvirastosta hankkeeseen ovat osallistuneet: Anna Matikainen, Sari Ahola, Veera Vilkama ja Camilla Zakowski.

Lisäksi haluamme kiittää rahoittajia: Jenny ja Antti Wihurin säätiö, Svenska Kulturfonden ja Helsingin Opetusvirasto.
Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.


Palautteesi tai kysymyksesi
*


Anna myös sähköpostiosoitteesi jos haluat vastauksen kysymykseesi.

Sähköposti