Äitienpäivä 2013

Miten näyttelijä Maija-Liisa Majanlahti ja Katri-Helena liittyvät Suomen Lions-liiton äitienpäiväaktiviteettiin.Ja miksi kannattaa katsoa PS. (Puoli Seitsemän) -ohjelmaa 8.5.2013. Muun muassa nämä selviävät tutustumalla tähän laajaan äitienpäiväpakettiin. Täällä on myös siihen liittyvä kuvapankki.

Lions-klubit jakavat äideille hyvää mieltä ja iloa

Suomen Lions-klubit tempaisevat toukokuussa äitienpäivän merkeissä. Lähes kolmesataa klubia järjestää Suomen eri kunnissa palvelutapahtumia, joiden huomion kohteena lähes kymmenen tuhatta senioria. Kevään ja äitienpäivän kunniaksi ne haluavat tuottaa äideille hyvää mieltä ja iloa arkeen.


Lue lisää


Lions-klubit jakavat äideille iloa - mediakuvat

Suomen Lions-klubit tempaisevat toukokuussa äitienpäivän merkeissä. Lähes kolmesataa klubia järjestää Suomen eri kunnissa palvelutapahtumia, joiden huomion kohteena lähes kymmenen tuhatta senioria. Tempauksen mediakuvat löydät täältä.


Lue lisää


Onnellisia muistoja äidistä ja äitiydestä

Anna-Liisa Määtällä oli onnellinen lapsuus, vaikka siihen sisältyikin monenlaista surua. Isä kuoli tytön ollessa vasta 3-vuotias ja kymmenvuotiaana Anna-Liisa sairastui aivokalvontulehdukseen, joka vei kuulon toisesta korvasta.


Lue lisää


Pienet, säännölliset asiat ilahduttavat äitejä

Kun äitini menehtyi elokuussa 2007, jouduin ainoana lapsenlapsena tilanteeseen, joka ei ollut helppo. Jouduin ratkaisemaan, minne sijoittaisin 91-vuotiaan äidinäitini, joka oli juuri menettänyt ainoan lapsensa ja joka oli saanut asua tyttärensä kanssa yhteisessä kodissa suurimman osan elämästään. Kotiin oli kuitenkin jäämässä vain isäni ja minä asun 350 kilometrin päässä.


Lue lisää


Auta äitiä, auta lasta - osta ylimääräinen tuote

Viime äitienpäivänä surmatun 8-vuotiaan tytön kuolema nosti jälleen kerran keskusteluun perheväkivallan ja lasten aseman perheessä. Ympärillämme on paljon perheitä, jotka elävät uhkaavissa oloissa. Uhka kohdistuu sekä lapsiin että heidän äiteihinsä, jotka yrittävät selviytyä perheen arjesta henkisesti ja fyysisesti epäinhimillisissä oloissa.


Lue lisää