Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-B

LC Espoo

Laakson Liljat

Ajankohtaista

 

Kausi 2023-2024 on alkanut yhteisellä tapaamisella Gallen-Kallelan museokahvilassa

 Ensimmäinen elokuun tapaaminen oli ideointitapaaminen ja ideoitahan meillä riittää. Niitä vain toteuttamaan.Ensimmmäinen klubikokous vietettiin syyskuussa tutustuen Kameleontin hallin kahvilaan Leppävaaran urheilupuistossa

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kauden aktiviteetit yhdessä Icehearts tyttöjen kanssa Jellonaemoilla alkoi perinteisellä Minigolfturnauksella LC Espoo/Keskus klubin ylläpitämällä Kirkkojärven minigofradalla. 

Kivaa oli ja kuvassa pelataan jälkipeliä.Muistipalvelukeskuksessakin on aloitettu vanhusten viihdyttäminen. Laura leikkasi hiuksia ja Meri lakkasi kynsiä. Ulkoilutukset ovat olleet syksyisessä kauniissa ilmassa oikein toivottuja piristyksiä vanhuksille.Marraskuun klubitapaamisen pidimme Karhukallion lastenkodissa, joka on pitkäaikainen avustuskohteemme. Ennen klubikokoustamme Ritva Mustonen kertoi Karhukallion lastenkodin tominnasta. Luovutimme itsenäistyville nuorille lahjakortteja, joilla nuoret voivat hankkia  tarvikkeita ensimmäiseen omaan kotiinsa, sekä joulumuistamiset  niin nuorille kuin ohjaajillekin. 

Kauden 2023-2024 tapahtumia ja aktiviteetteja

Kauden aktiviteetit yhdessä Icehearts tyttöjen kanssa


Lue lisää


Kauden 2020-2021 tapahtumia ja aktiviteetteja

Hyvää voi tehdä ja jakaa monella tavalla myös ilman suurta kokoontumista: Ympäristön siivous, vaate- ja kodintavaralahjoitukset, ilahduttamalla yksinäistä yhteydenotolla ja tekemällä ystävällisiä tekoja.


Lue lisää


Haku päällä

Otamme mielellämme uusia Lions-toiminnasta kiinnostuneita jäseniä klubiimme.  Lue kolmen klubilaisemme omakohtainen näkemys, miksi he ovat mukana.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry B-piiri B-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin