Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-B

LC Espoo

Laakson Liljat

Ajankohtaista

Tammikuun tapahtumamme puhujana on kirjailija, kouluttaja Taina Laane.  Varaa aika kalenteristasi osallistumiseesi ja tutustu lisää tapahtumaan alempana Get together -otsikon alta.

Liljat 10 vuotta

Klubimme on toiminut 10 vuotta. Lauantaina 28.9. kokoonnuimme juhlistamaan sitä Espoossa. Ilta oli klubimme tavan mukaisesti rento ja tunnelmallinen. Oman kuoron laulut, Hennan ja Jaanan runot sekä Eeva-Liisan upea tanssiesitys osoittivat taas klubilaisten monitaituruutta. Illan aikana koettiin myös kilpailuhenkeä mainiossa tietovisassa. 


Lue lisää


Lattaritanssikurssille

Tule lattaritanssikurssille Viherlaaksoon sunnuntaina 7.10. klo 14.30-16.30. Luvassa on iloista ja vauhdikasta menoa.  Et tarvitse paria.Ohjaajana on Mikaela Jokinen.  Katso tarkemmat tiedot klikkaamalla oheista kuvaa.


Lue lisää


Pesäkeinu Marketanpuistoon

Espoon Marketanpuistossa  on nyt pesäkeinu lasten ja vanhempien ilona. Keinun asennus saatiin hienosti valmiiksi ennen puiston kesäkauden avajaisia. Iso kiitos kuuluu klubilaisten talkooporukalle ja asennustyössä auttaneille. Lauantaina 26.5. Marketanpuiston puutarhapäivässä paljastettiin juhlavasti Lionsklubi Espoo Pohjoisen viime itsenäisyyspäivänä Leijonapuistoon istuttaman 100-vuotisjuhlatammen muistolaatta ja samalla keinu vihittiin käyttöön.   


Lue lisää


Viherlaaksopäivänä

Osallistuimme toukokuussa jo lähes perinteeksi muodostuneeseen Viherlaaksopäivään.  Arvat tekivät hyvin kauppansa iloisten ja rutinoituneiden arpajaisista huolehtineiden klubilaisten toimesta, ja makkara maistui tuttuun tapaan.

Tapahtumaan osallistuminen antoi jälleen kerran hyvän mahdollisuuden tutustua alueen asukkaisiin, tehdä Lions-toimintaa tutuksi ja kartuttaa avustuksiin jaettavia varoja. Kiitos kaikille arpoja ostaneille ja grillin 

antimista nauttineille. Olette mukana tärkeässä työssä lähimmäisten auttamiseksi.


Lue lisää


Karakallion taidepäivä

Toukokuussa klubin aktiiviset karakalliolaiset olivat mukana Karakallion tapahtumassa Karakallion Taidepäivä ja kirppis 5.5.2018, jota varten klubilaiset olivat keränneet kätköistään taidetta ja muita aarteita. Paikallisiin tapahtumiin osallistuminen nivoo toimintamme mukavasti alueeseen ja yhteisöön. Kiitos kaikille taidetta ja muuta mukavaa meiltä ostaneille. Olette mukana arvokkaassa työssä lähimmäisten auttamiseksi.


Lue lisää


Laakson Liljojen hissipuhe voitti

Päivi Lindroosin laatima hissipuhe valittiin parhaaksi B-piirin järjestämässä kilpailussa.Puheemme teemoja mietti muutama klubilainen yhdessä ja Päivi työsti selkeän ja sujuvan klubin esittelyn hissipuheeksi.  Palkintona tuli hauska hissilaatta.Huhtikuun kokouksessa iloittiin myös muista huomionosoituksista:  Outi Syvänperä on saanut Suomen Lions-Liiton ansiotähden ansiokkaasta toiminnasta Lions-liikkeen hyväksi.  Onnea Outi!


Lue lisää


Energiaa arkeen

Hyvinvointi-iltamme Kauniaisissa kokosi reilut 100 kuulijaa.


Lue lisää


Punainen Sulka -kampanjalla on tuettu nuoria 

Suomen lionsklubien Punainen Sulka-kampanja järjestettiin kuudennen kerran. Keräystuloilla tuetaan nuoria itsenäisyyteen. Valtakunnallisesti saatiin kokoon lähes 3 miljoonaa euroa. Jokainen lionsklubi sai keräämästään tuotosta osan käytettäväksi paikallisesti.

Laakson Liljat keskitti saamansa varat syrjäytymisen ehkäisemiseen sekä elämänhallintaan. Suoraa tukea saivat 22 vaikeassa asemassa olevaa nuorta.  Annoimme tukea itsenäistyville nuorille oman ensimmäisen kodin perushankintoihin, mahdollistimme harrastustoiminnan jatkamisen sekä annoimme nuorille mahdollisuuksia osallistua pieniin virkistäytymishetkiin ja elämyksiin. Tukemme välitettiin Karhukallion Lastenkodin ja Hope – yhdessä ja yhteisesti -järjestön sekä Pitkäjärven Vaeltajat eräpartiolippukunnan kautta alueemme nuorille.  Välillisesti mahdollistamme nuorten harrastuksia tukemalla Karakallion nuorisotilan pelihankintoja sekä Pitkäjärven Vapaaehtoisen palokunnan nuoriso-osastoa varustehankinnoissa.

Iso kiitos kaikille tapahtumiimme osallistujille. Kiitos, että autoitte meitä auttamaan!


Lue lisää


Pitkäjärven VPK tarjoaa hyvän harrastuksen nuorille

Pitkäjärven VPK-talolla kokoontuu tiistai-iltaisin joukko 10-16 -vuotiaita nuoria harjoittelemaan pelastus- ja ensiaputaitoja. Ohjaajina toimivat vapaaehtoisvoimin kokeneet aikuiset vapaapalokuntalaiset. Tällä kertaa harjoiteltiin tajuttoman auttamista, murtuneen jäsenen lastoitusta ja elvytystä. Samalla nuorten vanhimmat, apukouluttajat saivat kokemusta ryhmien ohjaamisesta. 


Lue lisää


Syksyn toiminta käynnistynyt

Syyskuun klubikokouksessa vieraili varapiirikuvernööri Kristiina Jäntti. Hän kertoi piirin ja liiton tavoitteista. Uusia hankkeita on esim. diabetes-toiminta. Klubeja kannustetaan yhteistyöhön ja uusien jäsenten hankintaan. Kristiina kiitti Liljoja aktiivisesta toiminnasta ja hyvästä panostuksestamme Punaisen Sulan keräykseen. 


Lue lisää


<Marraskuu 2018>
MaTiKeToPeLaSu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Tänään 18:00
Klubikokous
Sellon kirjasto, Akselisali

6.12.2018 09:00
Itsenäisyyspäivä
Espoon Tuomiokirkko

12.12.2018 18:00
Klubikokous
Nuorisoseurantalo/Siuntio

16.1.2019 18:00
Klubikokous

30.1.2019 17:00
Vaali untasi - avaimia hyvään uneen
Kauniaisten Uusi Paviljonki

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry B-piiri B-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin