Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-B

LC Espoo

Laakson Liljat

Ajankohtaista

Haku päällä: otamme mielellämme uusia Lions-toiminnasta kiinnostuneita jäseniä klubiimme.Icehearts-tyttöjen ulkoilu- ja luistelutapahtuma Tiistilässä ystävänpäivänä.Mehu ja pulla maistuivat.

Alkuvuoden uutisia

Tammikuun Vaali untasi -tapahtumassa Taina Laane kertoi omakohtaisista kokemuksistaan unettomuudesta ja antoi vinkkejä miten saada hyvä uni. Kauniaisissa pidetty tilaisuus keräsi kiinnostuneen yleisön. Familonin onnenpyöräarvonnan ansiosta moni lähti kotiin myös uusi tyyny tai muu unituote mukanaan.


Lue lisää


Jouluniloa

Toivotamme kaikille rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa.Tänä vuonna Laakson Liljat muistivat pienillä paketeilla Auroran vastaanottokodin lapsia,  Espoon Icehearts-tyttöjä ja Karhukallion lastenkodin nuoria.


Lue lisää


Liljat 10 vuotta

Klubimme on toiminut 10 vuotta. Lauantaina 28.9. kokoonnuimme juhlistamaan sitä Espoossa. Ilta oli klubimme tavan mukaisesti rento ja tunnelmallinen. Oman kuoron laulut, Hennan ja Jaanan runot sekä Eeva-Liisan upea tanssiesitys osoittivat taas klubilaisten monitaituruutta. Illan aikana koettiin myös kilpailuhenkeä mainiossa tietovisassa. 


Lue lisää


Lattaritanssikurssille

Tule lattaritanssikurssille Viherlaaksoon sunnuntaina 7.10. klo 14.30-16.30. Luvassa on iloista ja vauhdikasta menoa.  Et tarvitse paria.Ohjaajana on Mikaela Jokinen.  Katso tarkemmat tiedot klikkaamalla oheista kuvaa.


Lue lisää


Pesäkeinu Marketanpuistoon

Espoon Marketanpuistossa  on nyt pesäkeinu lasten ja vanhempien ilona. Keinun asennus saatiin hienosti valmiiksi ennen puiston kesäkauden avajaisia. Iso kiitos kuuluu klubilaisten talkooporukalle ja asennustyössä auttaneille. Lauantaina 26.5. Marketanpuiston puutarhapäivässä paljastettiin juhlavasti Lionsklubi Espoo Pohjoisen viime itsenäisyyspäivänä Leijonapuistoon istuttaman 100-vuotisjuhlatammen muistolaatta ja samalla keinu vihittiin käyttöön.   


Lue lisää


<Huhtikuu 2019>
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry B-piiri B-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin