Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-B

LC Espoo

Laakson Liljat

Ajankohtaista

Koronavirustilanteen vuoksi nämä tapahtumat on peruttu:

  • ma 16.3. Koko perheen tapahtuma Laaksolahden kirjastossa
  • pe 27.3.  Kevään säveliä -konsertti Mikaelin kirkossa

 

 


 

Järjestimme lauantaina 8.2.2020 Tapiolan talviriehapäivänä Auta lasta, Auta perhettä -keräyksen. 

Osallistuminen oli helppoa ostamalla yksi tuote Ainoan K-Supermarketista ja tuomalla sen  kaupan edustalla olevaan keräyspisteeseemme. Tuotteet luovutettiin Hyvä Arki ry:n kautta apua tarvitseville.  Lahjoitettavaa tavaraa tulikin mukavasti  ja  ruokasäilykkeet, kahvi, tee, hygieniatuotteet ja lasten tarvikkeet yms. saatiin perheisiin.

 

 

 

 

Tarja Pursiainen ja Merja Pesonen antoivat yleisölle hyppysellisen innostusta ja lusikallisen motivaatiota kohti omaa unelmaa LC Espoo Laakson Liljojen Get together -tapahtumassa torstaina 16.1.2020 Kauniaisten Uudessa Paviljongissa. Tarjolla oli myös Liljojen leipomia herkkuja ja hyviä arpajaisvoittoja. Ilta oli niin onnistunut. Kiitos kaikille osallistujille. 

 

 

Kauden 2019 -2020 tapahtumia ja aktiviteetteja

Karakallion nuorisotilan nuoret saivat hiihtolomaksi tekemistä. 

Iloista hiihtolomaa talvisissa merkeissä! 


Lue lisää


Espoon Icehearts

Espoon Iceheartsin toinen tyttöryhmä on aloittanut tänä syksynä ja tyttöjä on nyt yhteensä 20.

LC Espoo Laakson Liljojen Jellona-emot kävivät 25.9.2019 lakittamassa uudet tytöt klubimme hankkimilla IceHearts pipoilla.


Lue lisää


Haku päällä

Otamme mielellämme uusia Lions-toiminnasta kiinnostuneita jäseniä klubiimme.  Lue kolmen klubilaisemme omakohtainen näkemys, miksi he ovat mukana.


Lue lisää


Liljat 10 vuotta

Klubimme on toiminut 10 vuotta. Lauantaina 28.9. 2019 kokoonnuimme juhlistamaan sitä Espoossa. Ilta oli klubimme tavan mukaisesti rento ja tunnelmallinen. Oman kuoron laulut, Hennan ja Jaanan runot sekä Eeva-Liisan upea tanssiesitys osoittivat taas klubilaisten monitaituruutta. Illan aikana koettiin myös kilpailuhenkeä mainiossa tietovisassa. 


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry B-piiri B-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin