Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-B

LC Espoo

Laakson Liljat

AjankohtaistaEnergiaa arkeen

Hyvinvointi-iltamme Kauniaisissa kokosi reilut 100 kuulijaa.


Lue lisää


Punainen Sulka -kampanjalla on tuettu nuoria 

Suomen lionsklubien Punainen Sulka-kampanja järjestettiin kuudennen kerran. Keräystuloilla tuetaan nuoria itsenäisyyteen. Valtakunnallisesti saatiin kokoon lähes 3 miljoonaa euroa. Jokainen lionsklubi sai keräämästään tuotosta osan käytettäväksi paikallisesti.

Laakson Liljat keskitti saamansa varat syrjäytymisen ehkäisemiseen sekä elämänhallintaan. Suoraa tukea saivat 22 vaikeassa asemassa olevaa nuorta.  Annoimme tukea itsenäistyville nuorille oman ensimmäisen kodin perushankintoihin, mahdollistimme harrastustoiminnan jatkamisen sekä annoimme nuorille mahdollisuuksia osallistua pieniin virkistäytymishetkiin ja elämyksiin. Tukemme välitettiin Karhukallion Lastenkodin ja Hope – yhdessä ja yhteisesti -järjestön sekä Pitkäjärven Vaeltajat eräpartiolippukunnan kautta alueemme nuorille.  Välillisesti mahdollistamme nuorten harrastuksia tukemalla Karakallion nuorisotilan pelihankintoja sekä Pitkäjärven Vapaaehtoisen palokunnan nuoriso-osastoa varustehankinnoissa.

Iso kiitos kaikille tapahtumiimme osallistujille. Kiitos, että autoitte meitä auttamaan!


Lue lisää


Pitkäjärven VPK tarjoaa hyvän harrastuksen nuorille

Pitkäjärven VPK-talolla kokoontuu tiistai-iltaisin joukko 10-16 -vuotiaita nuoria harjoittelemaan pelastus- ja ensiaputaitoja. Ohjaajina toimivat vapaaehtoisvoimin kokeneet aikuiset vapaapalokuntalaiset. Tällä kertaa harjoiteltiin tajuttoman auttamista, murtuneen jäsenen lastoitusta ja elvytystä. Samalla nuorten vanhimmat, apukouluttajat saivat kokemusta ryhmien ohjaamisesta. 


Lue lisää


Syksyn toiminta käynnistynyt

Syyskuun klubikokouksessa vieraili varapiirikuvernööri Kristiina Jäntti. Hän kertoi piirin ja liiton tavoitteista. Uusia hankkeita on esim. diabetes-toiminta. Klubeja kannustetaan yhteistyöhön ja uusien jäsenten hankintaan. Kristiina kiitti Liljoja aktiivisesta toiminnasta ja hyvästä panostuksestamme Punaisen Sulan keräykseen. 


Lue lisää


B-piirin vuosikokouksen kuulumisia

Piirin vuosikokous ja vuosijuhla pidettiin lauantaina 22.4. Helsingissä. Kokouspäivänä järjestettiin myös eri klubitehtävien koulutuksia. Klubimme kuoro Leijonaiset viihdyttivät Mirva Soinisen johdolla kokousosallistujia musiikkiesityksellään ja saivatpa myös yleisön laulamaan.


Lue lisää


Pääsiäistervehdys

Ulkona sää vaihtelee nyt ihanasta luontoa herättävästä kevätsäästä lumisateeseen. Nautitaan tästä moninaisuudesta! Pääsiäinen on monille rauhoittumisen aikaa. Se tuo muutaman vapaapäivän, ehkä myös mukavaa yhdessäoloa perheen tai ystävien kanssa. Liljat on useampana vuonna halunnut muistaa erityisesti lapsia pääsiäisenä. Toivomme, että suklainen pääsiäistervehdys maistuu ja ilahduttaa Auroran vastaanottokodin lapsia ja tuo osaltaan heille pääsiäistunnelmaa. Hyvää pääsiäistä!


Lue lisää


Ystävänpäivän konsertti

Lauluyhtye Res Miran konsertti ystävänpäivän iltana oli viihdyttävä ja ihanan ilmeikäs esitys. Kvartetissa laulavat Raisa Lahtiranta, Essi Liljemark, Outi Menna ja Lara Saulo. Kiitos heille hyväntekijöinä. Aivan oman tunnelmansa luo myös ympäristö. Konsertin järjesti Tiina ja Simo Bäckman kotonaan. 


Lue lisää


Marika Borgin innostava luento täytti salin

Klubimme on aloittanut uudenlaisen vuosittaisen tapahtumasarjan nimellä "Laakson Liljojen Get together -tapahtuma, Hyvää itselle - hyvää toiselle". 

Tällä kertaa oli vuorossa innostava Marika Borg, joka piti piti upean hyväntekeväisyysluennon otsikolla ARVOSTA ITSEÄSI - RAKASTU ELÄMÄÄSI. Tilaisuus järjestettiin 25.1.2017 Kauniaisten Uudessa Paviljongissa.


Lue lisää


<Maaliskuu 2018>
MaTiKeToPeLaSu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

21.3.2018 18:00
Klubikokous

18.4.2018 18:00
Klubikokous

16.5.2018 18:00
Klubikokous

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry B-piiri B-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin