Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-B

LC Espoo

Laakson Liljat

Aiemmat uutiset

Jouluniloa

Toivotamme kaikille rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa.Tänä vuonna Laakson Liljat muistivat pienillä paketeilla Auroran vastaanottokodin lapsia,  Espoon Icehearts-tyttöjä ja Karhukallion lastenkodin nuoria.


Lue lisää


Lattaritanssikurssille

Tule lattaritanssikurssille Viherlaaksoon sunnuntaina 7.10.2018 klo 14.30-16.30. Luvassa on iloista ja vauhdikasta menoa.  Et tarvitse paria.Ohjaajana on Mikaela Jokinen.  Katso tarkemmat tiedot klikkaamalla oheista kuvaa.


Lue lisää


Pesäkeinu Marketanpuistoon

Espoon Marketanpuistossa  on nyt pesäkeinu lasten ja vanhempien ilona. Keinun asennus saatiin hienosti valmiiksi ennen puiston kesäkauden avajaisia. Iso kiitos kuuluu klubilaisten talkooporukalle ja asennustyössä auttaneille. Lauantaina 26.5.2018 Marketanpuiston puutarhapäivässä paljastettiin juhlavasti Lionsklubi Espoo Pohjoisen viime itsenäisyyspäivänä Leijonapuistoon istuttaman 100-vuotisjuhlatammen muistolaatta ja samalla keinu vihittiin käyttöön.   


Lue lisää


Viherlaaksopäivänä

Osallistuimme toukokuussa jo lähes perinteeksi muodostuneeseen Viherlaaksopäivään.  Arvat tekivät hyvin kauppansa iloisten ja rutinoituneiden arpajaisista huolehtineiden klubilaisten toimesta, ja makkara maistui tuttuun tapaan.

Tapahtumaan osallistuminen antoi jälleen kerran hyvän mahdollisuuden tutustua alueen asukkaisiin, tehdä Lions-toimintaa tutuksi ja kartuttaa avustuksiin jaettavia varoja. Kiitos kaikille arpoja ostaneille ja grillin 

antimista nauttineille. Olette mukana tärkeässä työssä lähimmäisten auttamiseksi.


Lue lisää


Karakallion taidepäivä

Toukokuussa klubin aktiiviset karakalliolaiset olivat mukana Karakallion tapahtumassa Karakallion Taidepäivä ja kirppis 5.5.2018, jota varten klubilaiset olivat keränneet kätköistään taidetta ja muita aarteita. Paikallisiin tapahtumiin osallistuminen nivoo toimintamme mukavasti alueeseen ja yhteisöön. Kiitos kaikille taidetta ja muuta mukavaa meiltä ostaneille. Olette mukana arvokkaassa työssä lähimmäisten auttamiseksi.


Lue lisää


Energiaa arkeen

Hyvinvointi-iltamme 24.1.2018 Kauniaisissa kokosi reilut 100 kuulijaa.


Lue lisää


Punainen Sulka -kampanjalla on tuettu nuoria 

Suomen lionsklubien Punainen Sulka-kampanja järjestettiin kuudennen kerran. Keräystuloilla tuetaan nuoria itsenäisyyteen. Valtakunnallisesti saatiin kokoon lähes 3 miljoonaa euroa. Jokainen lionsklubi sai keräämästään tuotosta osan käytettäväksi paikallisesti.

Laakson Liljat keskitti saamansa varat syrjäytymisen ehkäisemiseen sekä elämänhallintaan. Suoraa tukea saivat 22 vaikeassa asemassa olevaa nuorta.  Annoimme tukea itsenäistyville nuorille oman ensimmäisen kodin perushankintoihin, mahdollistimme harrastustoiminnan jatkamisen sekä annoimme nuorille mahdollisuuksia osallistua pieniin virkistäytymishetkiin ja elämyksiin. Tukemme välitettiin Karhukallion Lastenkodin ja Hope – yhdessä ja yhteisesti -järjestön sekä Pitkäjärven Vaeltajat eräpartiolippukunnan kautta alueemme nuorille.  Välillisesti mahdollistamme nuorten harrastuksia tukemalla Karakallion nuorisotilan pelihankintoja sekä Pitkäjärven Vapaaehtoisen palokunnan nuoriso-osastoa varustehankinnoissa.

Iso kiitos kaikille tapahtumiimme osallistujille. Kiitos, että autoitte meitä auttamaan!


Lue lisää


Pitkäjärven VPK tarjoaa hyvän harrastuksen nuorille

Pitkäjärven VPK-talolla kokoontuu tiistai-iltaisin joukko 10-16 -vuotiaita nuoria harjoittelemaan pelastus- ja ensiaputaitoja. Ohjaajina toimivat vapaaehtoisvoimin kokeneet aikuiset vapaapalokuntalaiset. Tällä kertaa harjoiteltiin tajuttoman auttamista, murtuneen jäsenen lastoitusta ja elvytystä. Samalla nuorten vanhimmat, apukouluttajat saivat kokemusta ryhmien ohjaamisesta. 


Lue lisää


Syksyn toiminta käynnistynyt

Syyskuun klubikokouksessa vieraili varapiirikuvernööri Kristiina Jäntti. Hän kertoi piirin ja liiton tavoitteista. Uusia hankkeita on esim. diabetes-toiminta. Klubeja kannustetaan yhteistyöhön ja uusien jäsenten hankintaan. Kristiina kiitti Liljoja aktiivisesta toiminnasta ja hyvästä panostuksestamme Punaisen Sulan keräykseen. 


Lue lisää


B-piirin vuosikokouksen kuulumisia

Piirin vuosikokous ja vuosijuhla pidettiin lauantaina 22.4.2017 Helsingissä. Kokouspäivänä järjestettiin myös eri klubitehtävien koulutuksia. Klubimme kuoro Leijonaiset viihdyttivät Mirva Soinisen johdolla kokousosallistujia musiikkiesityksellään ja saivatpa myös yleisön laulamaan.


Lue lisää


Pääsiäistervehdys

Ulkona sää vaihtelee nyt ihanasta luontoa herättävästä kevätsäästä lumisateeseen. Nautitaan tästä moninaisuudesta! Pääsiäinen on monille rauhoittumisen aikaa. Se tuo muutaman vapaapäivän, ehkä myös mukavaa yhdessäoloa perheen tai ystävien kanssa. Liljat on useampana vuonna halunnut muistaa erityisesti lapsia pääsiäisenä. Toivomme, että suklainen pääsiäistervehdys maistuu ja ilahduttaa Auroran vastaanottokodin lapsia ja tuo osaltaan heille pääsiäistunnelmaa. Hyvää pääsiäistä!04/2017


Lue lisää


Ystävänpäivän konsertti

Lauluyhtye Res Miran konsertti ystävänpäivän iltana oli viihdyttävä ja ihanan ilmeikäs esitys. Kvartetissa laulavat Raisa Lahtiranta, Essi Liljemark, Outi Menna ja Lara Saulo. Kiitos heille hyväntekijöinä. Aivan oman tunnelmansa luo myös ympäristö. Konsertin järjesti Tiina ja Simo Bäckman kotonaan.14.2.2017 


Lue lisää


Marika Borgin innostava luento täytti salin

Klubimme on aloittanut uudenlaisen vuosittaisen tapahtumasarjan nimellä "Laakson Liljojen Get together -tapahtuma, Hyvää itselle - hyvää toiselle". 

Tällä kertaa oli vuorossa innostava Marika Borg, joka piti piti upean hyväntekeväisyysluennon otsikolla ARVOSTA ITSEÄSI - RAKASTU ELÄMÄÄSI. Tilaisuus järjestettiin 25.1.2017 Kauniaisten Uudessa Paviljongissa.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry B-piiri B-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin