Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

Lions Club Hamina /

Bastioni

Arja Koriseva Talvisoitantojen tähtisolistiksi

Kuva ja juliste suurenevat ja pienenevät klikkaamalla niitä. Perinteinen Talvisoitannot -suurkonsertti järjestetään jälleen helmikuussa RUK:n Maneesissa Haminassa. Jo yli 20 vuotta yleisö on saanut nauttia Talvisoitantojen sävelistä sydäntalven keskellä. Lions Club Hamina/Bastionin järjestämällä tapahtumalla kerätään varoja seudun nuorisotyön tukemiseen Haminassa toimivien, nuorisotyötä tekevien järjestöjen kautta. Konsertti on vuosittain kerännyt salintäyteisen yleisön ja tuohon tavoitteeseen pyritään jälleen. Konsertin tähtisolistiksi saapuu rakastettu viihdetaiteilija Arja Koriseva. Muina solisteina esiintyvät Juha Hostikka ja Kai Huopainen. Kymmenhenkisen orkesterin kapellimestarina toimii Jari Puheloinen.

 

Arja Koriseva on tunnetuimpia suomalaisia iskelmälaulajia, musikaalitähti ja tv-kasvo. Hänet valittiin vuonna 1989 Tangokuningattareksi. Hänet on palkittu niin musiikistaan kuin tv-töistään, lukuisat hänen albumeistaan ovat Suomen kaikkien aikojen myydyimpien levyjen luettelossa ja hänet on palkittu myös "Kaikkien aikojen tangokuningattarena" (1997). Arja  on tehnyt uransa aikana yli 15 pitkäsoittoa, joista seitsemän on myynyt vähintään kultaa. Platinalevyjä on kertynyt neljä. Esikoisalbumia ”Arja Koriseva” on myyty tuplaplatinaan oikeuttaneet yli 100 000 kappaletta.

 

Tenori Juha Hostikka on tullut tunnetuksi oopperalaulajana mm. Kansallisoopperassa ja lukuisissa oopperatuotannoissa ympäri Suomea. Hänen sukujuurensa ovat Ylämaalla. Keväällä 2010 hän kokosi uudelleen Dallapé-orkesterin hankittuaan sen tavaramerkin, ja on aloittanut tanssilavojen kiertämisen yhtenä sen solisteista. Yhtye on myös julkaissut levyn ”Jälleen soittaa Dallapé”.

 

Talvisoitantojen pitkäaikaisena solistina on ollut haminalainen laulaja Kai Huopainen. Päätyönään hän toimii kanttorina Haminan seurakunnassa, mutta esiintyy paljon myös kevyen musiikin solistina.

 

Helmikuisessa konsertissa tullaan kuulemaan useita hittisävelmiä. Arja Korisevan ohjelmistossa on sekä näyttämö- ja elokuvamusiikkia kuin laulajan tunnetuimpia kappaleita vuosien varrelta.

 

 

Talvisoitannot_tiedotetalvisoitannot_juliste   ---------------------------

 

TALVISOITANNOT

Vuosittainen kevyen musiikin suurkonsertti Haminassa.

 

RUK:n Maneesi

su 5.2. klo 14.00

 

Solisteina: Arja Koriseva, Juha Hostikka ja Kai Huopainen

Talvisoitanto-orkesteri, kapellimestarina Jari Puheloinen

Järjestää: Lions Club Hamina/Bastioni

Liput: 25 €, tapahtuman tuotto käytetään oman paikkakunnan nuorisotyön hyväksi

Ennakkomyynti: Suomalainen kirjakauppa, Hamina. Ovelta tuntia ennen.

 

Lisätietoja: Kai Huopainen, 050 3662257,Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry D-piiri D-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin