Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-I

LC Haukipudas

Haukiputaan leijonat auttanut tuhansilla euroilla

Haukiputaan Lions Club on parin viime vuoden aikana kyennyt auttamaan tuhansien eurojen arvosta alueensa ihmisiä ja toimijoita. Kaikkiaan lahjoituksia on tehty eri muodoissa yli 4 000 euron arvosta.

 

Leijonien keräämillä varoilla on muun muassa järjestetty kehitysvammaisten aktiviteetteja, hankittu defibrillaattori kaikkien tavoitettavaksi Ravintola-Kahvila Nyymanniin, lähetetty 3 nuorta LC-nuorisovaihtoon sekä annettu stipendit Haukiputaan lukion ja OSAO:n stipendirahastoon. Lisäksi LC Haukipudas on järjestänyt Jatulin nuorisotapahtumaan äänentoiston ja miksaajan. Jo aiemmin klubi on hankkinut äänentoistolaitteet Jatulin nuorisotiloihin ja pitänyt niitä yllä.

 

Lisäksi LC Haukipudas on keräysvaroillaan kyennyt järjestämään joulujen alla kirkkokyydityksiä vanhuksille sekä tukemaan kahden opettajan Lions Quest-koulutuksia. Koulutusten tavoitteena on tukea nuorten kasvua ja hyvinvointia sekä edistää välittämisen kulttuuria. Ja vaikka LC Haukipudas lupauksensa mukaisesti onkin keskittänyt auttamistoimintansa lähialueelleen, on sillä myös kaksi kummilasta Sri Lankassa.

 

Haukiputaan Lions Clubin tulot muodostuvat pääosin joulun alla tehtävän sinapin myynnistä, kirpputorituotoista sekä pullonpalautuskuittien keräyksestä, johon voi osallistua Haukiputaalla useissa eri kauppaliikkeissä. Klubin kirpputoripöytä on Haukikirppiksellä, jonne kuka tahansa voi lahjoittaa tavaraa myyntiin. Leijonien maakunnankuulu sinappi valmistuu jälleen myyntiin sopivasti ennen joulua.

 

Kuva: Haukiputaan lionsien sinappia tulee jälleen myyntiin joulun alla.

 Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry I-piiri I-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin