Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-I

LC Haukipudas

Keräysboksien tuotto paikalliseen auttamiseen

Haukiputaan Lions Club pystytti viikolla 5/2017 pullonpalautuskuittien keräysboksit S-marketiin, K-supermarket Revontoriin, Säästökuoppaan ja Halpahalliin.
– Näitä on ollut aika monella Lions Clubilla ympäri Suomen. Olemme jo jonkin aikaa tästä puhuneet ja nyt saimme sitten aikaiseksi, Haukiputaan Lionsien presidentti Sipo Ervasti kertoo.
Haukiputaan Lions kerää rahaa ja antaa avustuksia lyhentämättöminä nuoriso- ja vammaistyöhön. Vaikka järjestö onkin kansainvälinen, Haukiputaalla paikallisuutta painotetaan ja paikallisten tukeminen on aina etusijalla.
Haukiputaan Lionsien 1. varapresidentin Markku Kohosen mukaan rahaa kerätään eri tavoilla.
– Olemme keskenämme sopineet, että keräämme mieluiten rahaa hikoilua aiheuttavalla toiminnalla, kuten talkoilemalla, hän sanoo.
Ervasti kertoo, että Haukiputaan Lions järjestää esimerkiksi vanhuksille kyydityksiä ja vammaisille palvelupäivän. Isoin hanke on kuitenkin ollut musiikkirintamalla.
– Pystytimme Haukiputaan nuorisotilalle Liikuntakeskus Jatuliin musacornerin. Olemme ylläpitäneet sen toimintaa ja päivittäneet laitteita uudemmiksi, hän kertaa.
(Juttu on julkaistu Rantapohjassa 2.2.2017. Teksti ja kuva ovat Jarkko Harjumaan)

Haukiputaan Lionsit ovat tehneet omin käsin pullonpalautusautomaattien viereen sijoitettavat keräysboksit. Kuvassa vasemmalta oikealle Haukiputaan Lionsien presidentti Sipo Ervasti, Marko Saukko, Tapio Arffman, 1. varapresidentti Markku Kohonen ja Säästökuopan Jari Alatalo.


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry I-piiri I-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin