Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-I

LC Haukipudas

Keväinen retki tallille

 

LC Haukiputaan perinteinen kehitysvammaisten palvelupäivä järjestettiin keväällä 2019 Martinniemessä Alarmi Stables hevostallilla. Ohjelmassa oli tutustumista tallin toimintaan, kärryajelua ja taisipa joku innostua nousemaan hevosen selkäänkin.

 

Paikalla oli noin 30 henkilöä. Makkaraa paistettiin 76 kpl eli voidaan laskea, että makkara on monen mielestä erityisen herkullista keväisenä talvipäivänä. Sää suosikin tapahtumaa, joka sai kiitoksia tallille kokoontuneelta väeltä.

 

Alarmi Stables kertoo verkkosivuillaan, että talli on 9 hevosen EU -standardit täyttävä talli. Tallissa on tilava satulahuone, inva-wc, pesupaikka ja hevosten hoitotila. Kesällä hevoset pääsevät laiduntamaan omalle pellolle, talvisin ovat jaloittelutarhat käytössä. Tallilla on valaistu 60×28 m-kokoinen aidattu ja valaistu hiekkakenttä, estekalusto ja terapiaramppi. Lisäksi tallilla on toimisto/yksilöterapiatila, valmis taukohuone, josta voi seurata myös ratsastustunteja sekä katettu nuotiopaikka 10-15 henkilölle ja osuus hevosten hevosajorataan, yhteispituudeltaan 11 km, loistavat maastot ja leikkikenttä.

 

Kuvat: LC Haukiputaan keväinen kehitysvammaisten palvelupäivä vietettiin Martinniemessä Alarmi Stablesin tallilla.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry I-piiri I-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin