Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-I

LC Haukipudas

Nuija uudelle vetäjälle Haukiputaan Lionseissa

Väistyvä Haukiputaan Leijonien presidentti Sipo Ervasti (kuvassa vasemmalla) luovutti yhdistyksen puheenjohtajan nuijan tai oikeastaan nuijat alkaneen leijonakauden vetäjälle Markku Kohoselle torstaina 23.8. Kohonen on Haukiputaan Leijonien presidentti kauden 2017-18 ajan. Kuten kuvasta näkyy tällainen puheenjohtajan vaihdos tehdään Haukiputaan Leijonissa ilman frakkia ja kunniamerkkejä.

Alkaneella kaudella Haukiputaan Leijonat noudattaa yleistä periaatettaan: apua halutaan jakaa erityisesti oman paikkakunnan tarvitseville. Myöskin varainkeruu on paikallista. Esimerkiksi haukiputaalaisissa kauppaliikkeissä voi tipauttaa pullonpalautuskuittinsa leijonien boksiin. Näkyvä avustusvarojen keruun muoto on myös maakunnankuulun Leijona-sinapin myynti. Se on paikallista leijonatuotantoa.

Alkaneella kaudella Haukiputaan Leijonat etsii uusia jäseniä yhteisölliseen toimintaansa. Lions-toiminta on palvelutoimintaa, joka täyttää tänä vuonna sata vuotta. Suomessa ensimmäinen lionsosasto aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 1950. Toiminnan juuret ovat Yhdysvalloissa.

.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry I-piiri I-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin