Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-I

LC Haukipudas

Uusia tuulia LC Haukiputaan toiminnassa

LC Haukiputaan toiminnassa on saatu haistella uusia tuulia kuluvan syksyn aikana. Yhdistys perusti kirpputoripöydän Haukirppikselle ja ensimmäiset kokemukset ovat olleet hyviä. Haukiputaan Leijonille on perustettu myös Facebook-sivusto, joka löytyy esimerkiksi haulla Lions Club Haukipudas.

Myös uusien jäsenien haku on käynnistynyt. Siihen liittyen LC Haukipudas sai mediajulkisuutta Rantapohja-lehdessä. Juttu löytyy myös verkosta osoitteesta Siihen pääsee kiinni myös Rantapohjan Facebook-sivujen kautta. Uusia jäseniä on haettu lisäksi lehti-ilmoituksella.

LC Haukipudas oli myymässä Haukipudas-päivillä maakunnankuulua sinappiaan lauantaina 11.11.2017. Kokeneet leijonat viestivät, että myyjäisissä syntyi myyntiennätys. Syksyn aikana on laskettu myös LC Haukiputaan pullonpalautuslaatikoiden tuotto ja todettu se vähintäänkin tyydyttäväksi.

Saamansa varat LC Haukipudas ohjaa etenkin paikalliseen hyväntekeväisyystyöhön.

Kuvissa näkyvät LC Haukiputaan kirpputoripöytä sekä sinapinmyynnin iskujoukko Haukipudas-päivillä ja jäsenhakuilmoitus.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry I-piiri I-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin