Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Floorankenttä

Floorankentän nuijanvaihtokokous kesäkuussa 2019

Presidentti Pertti Huovinen luovutti Floorankentän presidentinnuijan ensi kauden presidentille Kari Kammoselle.
Floorankentän nuijanvaihtokokous pidettiin Helsingissä Hakaniemen kupeessa Meripaviljongissa kauniina kesäiltana 12.6.2019.  Avauspuheessaan presidentti Pertti Huovinen totesi, että tämä epävirallinen nuijanvaihtokokous dokumentoidaan Floorankentän nettisivuilla.

Nk. muista asioista eniten klubilaisia kiinnosti edellisenä viikonloppuna 8.6. järjestetty Liiton vuosikokous Kalajoella.  Floorankentän edustajina kokoukseen osallistuivat ensi kauden presidentti Kari Kammonen ja klubin toimittaja Antti Tuomikoski

Antti totesi, kuinka kenttä oli varautunut Kalajoen kokoukseen: äänestyksiä oli peräti 22.  Kahden harjoittelukierroksen jälkeen kännykkä-äänestykset sujuivat moitteettomasti.  Kaksi kertaa toteutettiin äänestys värisillisin lipuin, muulloin kännyköillä.  Ja Antti jatkoi kuinka kenttää kiinnosti äänestää useita kertoja Malmilla olevasta Lion-talosta, sen myynnistä tai pitämisestä omana toimistotalona.  Lopullisia päätöksiä ei kuitenkaan voitu tehdä, sillä viimesyksynä tehdyt päätökset ovat edelleen Aluehallintovirasto AVI:n käsittelyssä.  Viranomaiskäsittelyä ei käytännössä voi kiirehtiä eikä ainakaan ohittaa.  Missään Malmin taloa koskevassa äänestyksessä ei saavutettu 3/4 enemmistöä, vaikka myyntiä kannattavalla osapuolella olikin selvä enemmistö äänestyksissä.  

- No, Antti totesi kokouksen kestäneen yhdeksän tuntia, joten toki siellä ehdittiin keskustella myös "oikeista" asioista eli tulevista toiminnallisista asioista.  Niistä Kari tulee tarkemmin kertomaan syksyllä ensiksi hallitukselle valmistelua varten ennen kuin ne tuodaan kuukausikokousten käsiteltäviksi.  

Kokouksen lopussa oli sitten se odotettu hetki: presidentti Pertti luovutti ensi kauden presidentille Karille puheenjohtajan nuijan. Puheenjohtajana Karilla on valtuudet käyttää nuijaa Floorankentän kokouksissa 1.7.2019 lähtien.

Teksti: Antti Tuomikoski
Kuvat: Antti Tuomikoski ja Raimo PaappaAntti toi Floorankentän kokoukselle terveiset Lions-liiton Kalajoen vuosikokouksesta.
Antti toi Floorankentän kokoukselle terveiset Lion...
Meripaviljongissa istuttiin iltaa nuijanvaihtoa odotellessa.
Meripaviljongissa istuttiin iltaa nuijanvaihtoa od...
Silmiemme edessä oli kaunis suihkulähde.
Silmiemme edessä oli kaunis suihkulähde.


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin