Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Floorankenttä

LC Helsinki Floorankenttä

LC Helsinki-Floorankenttä kuuluu maailman suurimpaan vapaaehtoiseen palvelujärjestöön Lions Clubs Internationaliin.  Lions-liikkeen tunnus on "We Serve" - "Me palvelemme".
 

Näiltä Floorankentän kotisivuilla saat lyhyen katsauksen tavoitteistamme ja tähänastisesta toiminnastamme - mukavassa joukossa.

Kokouspaikka ja -aika

Floorankentän kokouspaikka on ravintola Nyyrikin kabinetti Pohjan Akka, Pohjolankatu 2, Helsinki, Käpylä. Klubikokous pidetään joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 17.00 ja hallituksen kokous pidetään joka kuukauden viimeisenä tiistaina klo 17.00.

 


Lue lisää


Perustiedot

LC Helsinki Floorankenttä kuuluu jäsenenä   ja hallinnollisesti sen N-piirin III-alueen 1. lohkoon.  Lionit ovat osa maailmanlaajuista palveluverkostoa, Lions Clubs International.  LCI valittiin maailman parhaaksi kansalaisjärjestöksi The Financial Times -sanomalehden tekemässä tutkimuksessa 2007. 


Lue lisää


Huippuhetkiä toimintavuosilta

Klubin huippuhetkiä ovat Helsingin Laulun kanssa toteutetut konsertit, ystävyysklubi LC Kiikalan kanssa tehdyt vastavuoroiset vierailut kuten myös sadat aktiviteetit, stipendien ja avustusten jakotilaisuudet sekä useat ulkomaanmatkat, vierailut, vastavierailut, eri kohteisiin tutustumiset, teatteri- ja oopperaillat, yrityskäynnit ja mielenkiintoiset klubiesitelmät. Ainakin Floorankentän lippua kantavalle presidentille on mieliinpainuvaa olla tammikuisella kunniakynnillä Hietaniemen sankarihaudoilla. Vuotuisiin huippuhetkiin kuului toistakymmentä vuotta säännöllinen vuotuinen vierailu veteraanien hoitokodissa Kuusikodissa Espoossa aina hoitokodin kunnallistamiseen 2007 saakka. 


Lue lisää


Toimintamuotoja

Perusajatuksemme on kerätä varoja sosiaaliseen ja kultturelliseen avustustoimintaan.  Tähän tavoitteeseen pääsemme vain, jos me klubijäsenet viihdymme hyvin yhdessä, koemme harrastuksemme mielekkääksi  ja saamme kotijoukoilta, ennen kaikkea ladyiltä, tukea tähän toimintaamme.


Lue lisää


Avustuskohteet

Avustamisemme pääpaino on ollut veteraanitoiminnan, nuorisotyön ja huumeidenvastaisen toiminnan tukemisessa.  Avustusten jaosta päätämme klubina itse, taloudellisten mahdollisuuksiemme puitteissa.


Lue lisää


Tärkeimmät ja vakiintuneet yhteistyökumppanit

Tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Helsingin Laulu ja LC Kiikala.


Lue lisää


Edustukset ja piiritason tunnustukset

Oman klubitoiminnan ohella olemme vaikuttaneet laajemminkin lions-organisaatiossa. 
Aktiivinen toimintamme on saanut myös tunnustusta piiritasolta.


Lue lisää


Kansainvälistä toimintaa

Klubimme on tehnyt useita ulkomaanmatkoja ja klubissamme on ollut kansainvälisiä vieraita. Lisäksi edustajiamme on ollut Lions-liikkeen kansainväliseen toimintaan liittyvissä tapahtumissa.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin