Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Käpylä

LIITY JÄSENEKSI!


Liittymällä Käpylän leijonaveljiin olet mukana pyyteettömässä palvelutoiminnassa etenkin oman asuinalueemme hyväksi ja samalla koko yhteiskuntamme parhaaksi.

Klubin jäseneksi tullaan kutsusta.

Voit ottaa yhteyttä klubimme jäseniin, tai sen presidenttiin tai sihteeriin. Heidän yhteystietonsa ovat tällä sivustolla kohdassa .


Leijonien palvelutoiminta ulottuu sinne, mihin yhteiskunnan turvaverkot tai palvelut eivät yllä. Toimintaamme ohjaa yleishyödyllisyyden elämänasenne. Olemme riippumattomia puoluepolitiikasta emmekä kiistele uskonnoista.

 

Toimintamme kohteita ovat viime vuosina olleet perheet (mm. Taivaskallion laskianen), nuoriso (avustukset mm. alueemme partiolaisille, urheilujoukkueille ja musiikkiopistolaisille), vanhukset (kuljetukset sekä yksinäisten muistamiset jouluna), ja menneiden sukupolvien kunnia (kunniakäynnit sankarihaudoilla, itsenäisyyspäivän lipunnosto Taivaskalliolla).

Sivuiltamme löydät lisätietoja toiminnastamme.

 

Klubimme on 61v vanha perinteinen leijonaveljien klubi. Lähialueilla toimii useita nais- ja sekaklubeja, esimerkiksi leijonaklubi LC Helsinki/Pro Humano, jonka vakituinen kokoontumispaikka on Nyyrikki/Pohjan Akka, ks.

 

 

Lisätietoa leijonatoiminnasta .

 


Tekijät Antti Kalliomäki/Heikki Oksanen 1.6.2018 14:28

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin