Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Käpylä

Taivari 2013 

Taivaskallion laskiainen pidettiin sunnuntaina 10.2.2013. Virallisesti klo 12.00 - 14.00. Lunta oli jälleen hyvin riittävästi. Lunta oli pohjilla jo luokkaa 40 cm ja uutta kosteaa lunta oli tullut parinakin päivänä reippaan laisesti yhteensä noin 15 cm ja hieno lumisade jatkui vielä tapahtuman alukutuntina. Lunta ei ollut kuitenkaan lähestään siinä määrin kuin kahtena edellisenä vuotena.

Mäellä ja Onnenpuistossa oli kävijöitä vähintään 1500. Tänä vuonna oli paras hevostarjonta vuosiin. Todella komeat parihevosten vetämät rattaat, joilla kierrettiin Onnenpuistion kenttä, poni ja hevonen ratsastukseen sekä vielä ratsupoliisipari. Onnenpuiston ulkoreunaa kiersi paloauto. Mäen juhlakentällä oli buffetti, makkarat joko grllliltä tai itse paistettuna, arpajaiset, onginta, ilmapallot sekä leijona-ammuta, jossa maalitaulut oli uusittu. Lisäksi partiolaisilla oli omat pisteensä kentän reunalla. Päämäen laskettelurinteen alapäähän oli Oulunkylän K-rauta lainannut vuorivillapaalit törmäysesteiksi.

Naapuriklubien Metsälän ja Oulunkylän veljiä yhteensä 3kpl sekä partiolaisia oli apuna kentän myyntipisteissaä ja hevosilla. Myös PK (DG) Jukka Kärkkäinen ja lady Lea kävivät tarkastuskäynnillä. Nuoskalumi innoitti laskettelijoita rakentamaan mäelle kymmenittäin erikokoisia lumiukkoja ja lumiveistoksia. Ks. Erillinen kuvakavalkadi

Kuvaajat: Antti Kalliomäki, Juhani Kaiturinmäki ja Pasi Koskinen


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin