Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Käpylä

Taivari 2014

Taivaskallion laskiainen 2014 lehti ilmestyi tavan mukaisesti noin viikkoa ennen tapahtumaa. Painos oli 8500 kappaletta ja se jaettiin Kätilöopiston eteläpuolelta Ogelin pohjoispuolelle ulottuvalle Hämeentien ja Pääradan rajoittamalle alueelle taloihin, joiden postilaatikoille pääsi. Lehteä oli saatavilla tavan mukaisesti myös kirjastoissa ja monessa kaupassa ja julkisessa tilassa. PDF:änä oleva lehti on koottu sivun puolikkaista, joten saumat näkyvät.

Taivaskallio-lehti 2014
Laskiaissunnuntain aamuna Taivaskallio oli täysin lumeton. Juhlapäivä 2.3.2017 avautui pilvisenä ja harmaana ja kuinka ollakaan räntää alkoi satamaan reippaasti tuossa kymmenen maissa. Sade laantui puoli yhteen mennessä ja Taivaskalliolle kiipesi toistatuhatta kävijää viettämään laskiaisriehaa.

Mäenlaskuun räntä ei toki riittänyt, mutta syksyllä hankitulle teltalle oli todella käyttöä. Sää ja lumettomuus/räntäisyys verottivat kävijämäärää, mutta tunnelma oli kunnossa.

Klubin oman väen, eli ladyjen ja muiden perheenjäsenten ja mukaan värvättyjen lisäksi oli avustusjoukkueina naapuriklubien Oulunkylän ja Metsälän väkeä, partiolaisia, KäPa:n poikia ja Oulunkylän vapaapalokuntalaisia. Ilman tätä vapaaehtoistyön panosta laskiaistapahtuman järjestäminen ei olisi LC Käpylälle mahdollista. Mäellä oli klubin järjestämän toiminnan lisäksi partiolaisten toimipisteitä sekä LC Hyrylän veljet Raimo Stenvall ja Matti Kulmala Helsingin suurpommitusten hengessä. DVD:tä näytettiin tavan mukaan luolassa. Myös ratsupoliisit näkyivät paikalla.

 


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin