Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Käpylä

Taivari 2018

 
Taivaskallio-lehteen kertyi ilmoituksia ja tekstejä oli niin runsaasti, etteivät kaikki suunnitellut tekstit mahtuneet mukaan. Yhtenäiskoulun oppilaille järjestetyn kirjoituskilpailun voittanut teksti kuitenkin mahdutettiin mukaan..
Noin 8400 Taivaskalliolehteä on jaettu Käpylässä Koskelassa, Veräjänmäellä, Kumpulassa ja Metsälässä talouksiin, mihin on päästy jakamaan, eikä ilmaisjakelulehdille ole ollut kieltoa. Muutama sata lehteä on jakelussa paikallisissa kaupoissa, kirjastoissa ym. Lehden kokonaispainos on 9000kpl. Jakelu pääosin toimi erinomaisesti. Kahdella ryhmällä oli vaikeuksia pysyä aikataulussa ja jakelutavoitteissa, mutta nämä ongelmat eivät olleet keskesillä jakelualaueilla. Koko lehti on alasivulla.

Itse 61. laskiastilaisuus alkoi sunnuntaina 11.2. klo 12 Mestarilaulajien esityksellä ja klubin presidentin terevtulotoivotuksin. Mestarilaulajat esiintyivät vielä toistamiseenkin. Sää oli mukavan talvinen – ympärillä valkoinen lumipeite, muutama aste pakkasta ja pilviseltä taivaalta kevyttä lunta.
Hyväntuulisia vieraita oli  runsaasti myös Käpylän ulkopuolelta, jota edesauttoi HS:n näyttävä uutisointi tapahtumastamme. Myös veli presidentin ilmoitus facebookin Käpylä- ja Käpyläläiset-ryhmässä keräsi runsaasti kiinnostusta, kysymyksiä ja kommentteja tapahtumastamme.
Veljien lisäksi tapahtuman toteutukseen osallistui heidän perheenjäseniään ja tuttaviaan, LC Metsälän ja LC Oulunkylän veljiä sekä Oulunkylän VPK:n edustajia, yhteensä noin 40
Yleisön kannalta hankalin oli Laskiaskentän ison makkaragrillin intouminen ylimääräiseen lieskan pitoon kesken parhaan ruuhkan, joten se jouduttiin sammuttamaan ja makkaran nälkäisille oli tarjolla joko omatoiminen paisto tai siirtyminen Onnepuiston grillille, joka ruuhkautti molemmat pisteet. Vieraat kuitenkin suhtautuivat tapahtumaan yllättävänkin myönteisesti ja omatoiminen grillaus osoittautui myönteisellä tavalla hauskaksi vaihteluksi.
Ilmoitustuotto oli parempi kuin viime vuionna samoinkuin itse tapahtuman tuotto.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin