Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Kruunuhaka

1.2.2018 vieraili Kristakodissa iki-ihana Titta Jokinen

Oikealla Titta Jokinen, keskellä Arja Karhuvaara ja vasemmalla kristakodin asukas pitelevät lahjaksi saatua Klubin seinäkalenteria.Ulkona pauhasi lumikyrsky kun me kokoustimme Kristakodin lämmössä Runebergin torttuja syöden ja kahvia juoden ja hyvästä seurasta nauttien. Arja Karhuvaara yllätti taas kerran kaikki kun oli saanut kutsuttua esiintyjäksi tilaisuuteemme näyttelijä/koomikko Titta Jokisen.
Ennen Tittaa oli kuitenkin hoidettava tärkeä asia. Klubin jäsen Arja Karhuvaara oli saanut postia päämajastamme, Amerikoista asti, nimittäin Lions-jäsenyyden 10-vuotis Chevron merkin. Presidentti Veikko ojensi merkin ja kunniakirjan Arjalle. Asiaan kuului tietenkin kehut myös siitä työstä jonka Arja on vuosien mittaan tehnyt Kristakodin hyväksi.
Titta Jokinen kertoi omasta urastaan ja kuinka hänestä tuli lähes kaikkientuntema Titta Jokinen. Titta valloitti kakki kuuntelijat omaperäisellä iloisuudellaan. Kiitokset siitä.
Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja presidentti Veikko antoi Titalle muistoksi klubimme 50-vuotis historiikin  ja sen jälkeen kaikille osallistujille "Kruununhaan taivaan alla 2" seinäkalenterin.

Teksti:Veikko Teerioja
Kuvat: Ilona Aarnio
Arja ja Veikko
Arja ja Veikko
Kristakotilaisia ja edessä Marja-Liisa ja Marja klubistamme
Kristakotilaisia ja edessä Marja-Liisa ja Marja kl...
Titta Jokinen Itse
Titta Jokinen Itse

Titta ja Veikko
Titta ja Veikko

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin