Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Kruunuhaka

Klubi kokoontui huhtikuun tapaamiseen ja vuosikokoukseen 16.4.2018

Kokouksen tärkeintä antia oli taloustilanteen selvitys, avustusanomukset, Kristakodin ohjelma ja seuraavankauden virkailijoiden valinta.
Todettiin klubin rahatilanteen olevan loistavassa kunnossa. Iso kiitos annettiin klubin entiselle jäsenelle Ilkka Kiannolle, joka toimi säätiömme selvitysmiehenä sen lopettaessa toimintansa.Ilkalle luovutetaan 100 € kiitoslahjakortti  tästä tehtävästä.
Kaksi muuta avustusanomusta oli klubi myös saanut; SAPA:n nuorten jalaapalooseura uusiin peliasuihin 500 € ja Kaisaniemen ala-asteen 6. luokkalaisten luokkaretki Tampereelle 500 €. Molemmat hyväksyttiin.

Arja Karhuvaara ilmoitti myös Kristakodin ohjelman touko- ja kesäkuulle olevan kunnossa. Toukokuussa Laura Jurkka tulee kertomaan elämästään Teatteri Jurkassa ja kesäkuussa tehdään päiväretki Teatteri Jurkkaan tutustumaan ja kuulemaan teatterilaisten suilla senntoiminnasta.

Piirin tapahtumista todettiin, että kevään suur-PNATissa klubimme palkittiin edellisen vuoden perintöprojekteista (Kristakoti ja Viriketila Arvon rakentamiseen osallistumisesta pronssisella lippumerkillä.
Piirin vuosikokous 21.4.2018 Saga Center ja liiton vuosikokous Oulussa8-10.6.2018.

Uusi hallitus valittiin ehdotuksen mukaisesti, kauden 2018-2019 virkaisijat ovat seuraavat :
Presidentti Marja Sarvanto, Varapresidentti Ilona Aarnio, Sihteeri Marja-Liisa Hassi, Rahastonhoitaja Juha Sippola ja Past presidentti Veikko Teerioja.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin