Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Kruunuhaka

Klubitapaaminen 19.9.2017 Grand Marinassa

Presidentti Veikko lahjoitti Otfriedille hienosta esityksestä ja käynnistä klubissamme esitelmöimässä.muistoksi klubimme 50 vuotis historiikin.Todettiin syksyn toiminnan lähtenen mukavasti ja aktiivisesti käyntiin. Tällä kertaa oli presidentti kutsunut vierailijaksi ja esitelmöijäksi  Sri Lankan Lions-ystävien pitkäaikaisen puheenjohtajan  ja halliyuksen jäsenen PDG Otfried Blümchenin. Kavereiden kesken Otto kertoikin noin puolisen tuntia sanoin ja kuvin Sri Lankalaisten elämästä ja lions-toiminnansta ja siitä miten Sri Lankan Sairaalaprojekti on edennyt ja miten maa on selvinnyt mm. viimeaikaisista tulvista.
Varsinaisina asioina käsiteltiin Anna tukesi nuorille- arvat, 8.10 2017 Hyvän Päivän tilaisuus Lahden Sibelius talolla, Marja SarvantSo esitteli joulukortit jäsenille, kiitimme Sointua ja Marjaa osallistumisesta silmälasi talkoisiin Lions-talolla 9.9, päätimme tilata 300 kpl Kruununhaan taivaan alla seinäkalentereita monen vuoden jälkeen.

Arja Karhuvaara oli toimittanut mellle Kristakodin syksyn ohjelman, Sointu ilmoitti jäävänsä ulkojäseneksi 1.10 alkaen ja tämän oli hallitus parituntia aikaisemmin hyväksynyt, Valmistelimme Rauhanjulistekilpailua ja vuosikirjat jaettiin  mukana olleille. Veikko Teerioja ilmoitti kiinnostuksensa LCIF yhteyshenkilönä toimimisesta.

Kaiken tämän puolivälissä oli meillä jälleen maukas ruokalu ja illan päätteeksi Esko Karenius oli tuonut omenakorin arpajaispalinnoksi. Tästä eivät klubilaiset saaneet nauttia sillä vieraamme Otto voitti vei palkinnon mennessään.

Teksti: Veikko Teerioja
Kuva:  Ilona Aarnio

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin