Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Kruunuhaka

LCIF:n pj IPIP Bob Corlew vieraili piirissämme 9.10.2017

Iiriksen kuntoutuspihalla lasten leijonan vierellä ID Markus Flaaming, DG Timo Auranen, IPIP Bob Corlew, PDG Veikko Teerioja, lastenohjaaja Timo Yli-Karhu Iiriksestä ja PID Jouko RuissaloViime kauden kansainvälinen johtaja nyt LCIF:n puheenjohtaja vieraili Suomessa 6-10.10.2017 osallistuen mm.
Suomi 100v / Punaisen Sulan päätösjuhlaan Lahdessa ja piirissämme mm. Näkövammaisten liiton Iiris-keskukseen.
Piirillämme on jo vuodesta 2009 alkaen ollut yhteistoimintaa pääsääntöisesti näkövammaisten lasten kanssa. Piirin klubien, Arne Ritari-säätiön ja kansainvälisen säätiömme LCIF:n kanssa olemme tuottaneet näkövammaisille lapsille Kuntoutuspihan 2012, oppimiskeskuksen 2013 ja Viriketila Arvon 2016. Kuntoutuspihan siivous- ja kunnossapitotalkoot järjestetään kaksi kertaa vuodessa vuorotellen alueitten johdolla.

Piirin edustajina paikalla olivat kansainvälinen johtaja ID Markus Flaaming ja puoliso lion Susanna Gustafsson, PID Jouko Ruissalo, DG Timo Auranen ja PDG Veikko Teerioja. Vietimme mukavan aamupäivän Iiriksessä tutustuen sen eri toimntoihin.
Näkövammaisten liiton puolelta taloa, järjestön historiaa ja tämänpäivän toimintoja esitteli assistentti / kielenkääntäjä Raisa Ticklen ja viriketila Arvon saloihin meidät tutustutti lasten kuntoutusohjaaja Timo Yli-Karhu.

.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin