Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Kruunuhaka

Pikkujoulut Kristakodissa 14.12.2017

Kristakotilaiset kuuntelivat innokkaina Peter Fryckmanin alustusta.Tällä kertaa olimme poikkeuksellisella miehityksellä pikkujoulua viettämässä Kristakodissa. Ainut ns. vakituinen osallistuja oli Marja Sarvanto, joka hänkin hieaan käsivaivaisena oli auttamassa Tuulaa ja Veikkoa tämänkertaisissa järjestelyissä.
Tuula oli hommannut joulutortut ja karjalanpiirakat ja tehnyt omilla pikku kätösillään herkullisen munavoin. "Onneksi ette tehneet puuroa", sanoivat kristakotilaiset sillä heillä oli ollut kaksi päivää aikaisemmin puuropäivä. Kaikki siis sujui Marjan opastuksella erittäin hyvin ja osallistuneet kristakotilaiset, 9 henkeä, olivat lopputulokseen tyytyväisiä.
Arja Oli hommannut paikalle ystävänsä Peter Fryckmanin, joka puhuikin hienosti otsikolla "Suomi 100, sota ja Suomen naiset". Peterin puheen jäkeen lauloimme yteislauluna kappaleen Veteraanin iltahuuto.
Kahvin napostelun jälkeen oli vuorossa Veikon kertomana Aiheena Kruununhaan Lions-klubi hyväntekijänä. Tässä käytiin läpi mitä kaikkea klubimme tekee varainkeruu puolella ja mitä palveluaktiviteetteja teemme. Olin yllättynyt miten kiinnostuneita he tästä aiheesta olivatkaan, silä eräskin sanoi ettei ollut ymmärtänyt ollenkaan tekemisiemme monipuolisuuta.

Teksti: Veikko Teerioja
Kuvat: Veikko Teerioja
Presidentti Veikko antoi Peterille muistoksi klubimme 50 vuotis historiikin.
Presidentti Veikko antoi Peterille muistoksi klubi...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin