Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Kruunuhaka

Tammikuun klubitapaaminen 15.1.2018

Lohkomme pj Oivi Heinonen kertomassa klubille i-alueen kuulumisia.Vuosi lähti hienosti käyntiin. Tähän kokoukseen saimme vieraaksemme 1.alueen I-lohkon puheenjohtajan Oivi Heinosen. Asioina käsittelimme mm. taloustilannetta joka todettiin hyväksi, jäsenmaksuja on maksettu kuten pitääkin, Nuorisoarvat 30 kpl on myyty ja maksettukin, Seinäkalenteri - "Kruununhaan taivaan alla 2" on myynyt niin että olemme omillamme, vaikka hieno kalenteri olikin. noin 120 kpl jäin myymättä.
Klubin vuosisadan jäsenkyselyyn on saatu joitakin vastauksia joista tehdään yhteenveto myöhempää käyttöä varten.
Todettiin klubin perustoimintojen toimineen hyvin kuten Kristakoti, joulukadun avajaisesten myynti.Klubi valmistautuu helmikuun klubitreffeille LC Porvoo/Blankan ja LC Vantaa/Korson kanssa.
LPJ Oivi Heinonen kertoi klubia koskevista havainnoistaan, pit netti sivustoamme hyvänä ja informatiivisena ja että klubin ikäjakauma noudattelee Gaussin käyrää ja että suurin ikäryhmä on noin 60 vuotiaat jäsenet. Hän kertoi myös mielenkiintoisesta lady-/lions-urastaan yhdessä puolisonsa Raino Heinosen kanssa. Tietenkin asiaan kuului myös asioita I-lohkon toiminnasta.
Presidentti Veikko ojensi Oiville muistoksi Kruununhaan klubin 50-vuotis historiikin
Presidentti Veikko ojensi Oiville muistoksi Kruunu...

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin