Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Laajasalo

Juhlavuoden ensimmäinen klubikokous

Klubimme 50-vuotisjuhlavuosi käynnistyi ravintola Wanhassa Myllyssä, jossa Risto Lunden, 91 vuotta, luovutti LC HKI Pakilan 40-vuotisjuhlajulkaisun LC HKI Laajasalon presidentille Markku Tillille.

Klubikokoukseen kutsuttu Risto Lunden, DG 85–86, muisteli Lions-toimintaa 50 vuoden takaa. Hän on ollut vuodesta 1964 lähtien mukana Lions-liikkeessä. Risto luovutti klubimme perustajakummiklubin LC HKI Pakilan juhlajulkaisun presidentti Markulle. Julkaisu oli päivätty jo 15.2.2002, mutta jäänyt luovuttamatta tähän päivään asti.

Juhlajulkaisussa on todettu Laajasalon klubin perustaminen 16.5.1966. Julkaisusta löytyy myös valokuva klubimme Charter Nightista 25.11.1966, jossa perustajakummiklubin presidentti Kaarlo Pettinen ojentaa lahjan klubimme charterpresidentille Osmo Juotteelle. Molemmat tuolloiset presidentit ovat siirtyneet jo täältä ikuisuuteen.

Lions-toimintaa oli kutsuttu muistelemaan myös Matti Loukola, 80 vuotta, klubimme jäsen vuosina 1972–2004. Lämminhenkinen klubikokouksemme ruokailuineen kesti lähes kolme tuntia, mistä ajasta kiitämme sydämellisesti vireitä ja muistiltaan uskomattomia vierailijoitamme.  

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin