Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Laajasalo

Vallila avasi ovensa Lions Helsinki Laajasalolle

Lions-klubimme teki vierailun Vallila Interiorsiin Helsingissä Nilsiänkadulla yhdessä Lions Club Vantaa-Helsingen kanssa 17.2.2014.

 

Parituntisen vierailun aluksi presidenttimme Tubbe Jakas kiitti kutsusta perinteikkään suomalaisyrityksen vieraaksi ja kertoi klubistamme ja sen toiminnasta. Myös presidentti Eila Silvennoinen esitteli Lions Club Vantaa-Helsingen vireää toimintaa.

 

Vallilan hallituksen puheenjohtaja Anne Berner valotti suomalaisen kangasrityksen värikästä historiaa aina siitä, kun sveitsiläinen Otto Berner sen perusti Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935, tämän kevään Vallila SS14: Mielentilat -kokoelmaan.

 

Anne Berner kertoi myös Uusi lastensairaala 2017 -hankkeesta, joka on jo saanut kerättyä yli 20 miljoonaa euroa uusien sairaalatilojen rakentamiseen lapsille ja heidän hoitajilleen. Sekä oma klubimme että Lions Club Vantaa-Helsinge olivat keränneet omat lahjoituksensa hankkeelle. 

 

Vielä ulko-ovella sisarusklubi tarjosi meille herkullisen yllätyksen, kun jokainen veli sai lähtiessään kainaloonsa uunituoreen itse leivotun leivän!

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin