Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Laajasalo

Liity jäseneksi, ota yhteyttä

Juuri Sinulle, joka olet kiinnostunut Lions-toiminnasta Laajasalossa


Mistä on kysymys?

 

Toimintamme perustuu vuorovaikutteiseen yhdessäoloon samanhenkisten ihmisten kanssa palvelualttiissa ilmapiirissä. Jäsenillä on mahdollisuus käyttää omaa osaamistaan ja aikaansa kaupunginosamme lasten, nuorten ja vanhusten hyvinvoinnin edistämiseksi ja aika ajoin jonkun maailmanlaajuisen hankkeen hyväksi.


Klubitapaamiset


Klubitapaaminen, joka muodostaa toimintamme rungon, on kerran kuussa. Kokoonnumme pääsääntöisesti joka kuukauden kolmas maanantai-ilta elokuun ja toukokuun välillä eri paikoissa, kuten tutustumiskäynneillä eri yrityksissä sekä ravintoloissa hohtokeilailun, teatterin tms teeman mukaan.


Jäsenmäärämme kasvattaminen

 

Klubimme vietti 50-vuotisjuhliaan vuonna 2016 monin juhlallaisuuksin. Jaoimme myös erikoisapurahoja usealle Laajasalon avustuskohteellemme. Jäsenmäärän suhteen tavoitteenamme on kasvattaa jäsenmääräämme edelleen tänä vuonna.

 

Olemme vireä klubi etenkin golfin harrastuksen suhteen, sillä useita jäseniä ladyineen osallistuu vuosittain golf-matkoillemme ja -mestaruuskisoihin. Olemme järjestäneet Suomen Lions SM Golf mestaruuskilpailut ja  Suomen Lions SM keilakisan tällä vuosikymmenellä.


Tule mukaan toimintaan!

 

Kun olet puntaroinut omaa liittymistäsi ja päättänyt tutustua Lions-toimintaan sekä jäsenistöömme, soita tai lähetä sähköpostia!

  • Hallituksen puheenjohtaja, presidentti Tarmo Timonen, , puh. 0400 887 887


Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin