Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Kausi 2008-2009

Kunniataulu, lippumerkki ja palkintomitaleja

Toukokuun klubikokouksessa jaettiin palkintomitaleja ansioituneille klubilaisille ja julkistettiin 107 N-piirin hallituksen klubille myöntämä toimintakilpailun kunniataulu. Kokoukseen osallistuivat myös  Sari Aaltovirta ja Pirjo Rask liitännäisklubistamme Porvoo Rosésta. Presidentti Raija Lehtinen luovutti  Porvoo Rosén koordinaattori Sari Aaltovirralle liitännäisklubin lippumerkin ja klubimerkin.

Eila Lohilahti valittiin vuoden leijonaksi. 


Lue lisää


Kevätkonsertti Malmin kirkossa 5.5.2009

Keväinen hyväntekeväisyyskonsertti keräsi paljon kuulijoita Malmin kirkkoon tiistaina 5.5.2009. Konsertissa esiintyivät Oulunkylän ala-asteen 3D ja 4D musiikkiluokat, joista kukin musiikkiluokka muodostaa oman orkesterinsa. 3D luokka esiintyi Eila-Maija Rantasen johdolla ja 4D luokka Reetta Haatajan johdolla. 


Lue lisää


Huhtikuun kuukausikokouksessa onniteltiin Irmaa

 

Huhtikuun kuukausikokouksessa 8.4.2009 onniteltiin Irmaa, joka oli täyttänyt pyöreitä vuosia. Kuukausikokous oli samalla vaalikokous, jossa valittiin uuden toimikauden hallitus, tilintarkastajat ja toimikunnat. Iloitsimme myös LC Helsinki Malmittarien uudesta liitännäisklubista Porvoo/Rosésta,  jonka myötä klubimme jäsenmäärä on kasvanut kahdeksalla jäsenellä. Toivomme, että voisimme yhdessä toteutt aa molempia klubeja kiinnostavia aktiviteetteja. 


Lue lisää


Vierailijoita maaliskuun kuukausikokouksessa

Kuukausikokouksessamme keskiviikkona 11.3.2009 toivotimme tervetulleeksi klubimme uuden jäsenen Magalys Marinin. Kokoukseemme osallistuivat vierailijoina myös Marjukka Taos ja Sari Aaltovirta LC/Porvoo Blankasta sekä heidän lisäkseen Reima Nyrhivaara.


Lue lisää


Kotisivukoulutusta Malmittarille

Kuusi innokasta Malmitarta kokoontui 23.2.2009 opiskelemaan kotisivujen tekemistä ja verkkoviestintää mediaviestintäjohtaja Thorleif Johanssonin asiantuntevalla opastuksella. Malmittaret kuuntelivat mielenkiinnolla hänen esitystään.  


Lue lisää


Tammikuun kuukausikokous

Piirikuvernööri DG Jorma Laurila vieraili kuukausikokouksessamme 14.1.2009 ja toi mm. terveisiä Bangkokissa pidetystä kansainvälisestä kokouksesta ja lahjoitti viirin.


Lue lisää


Syyskauden 2008 toimintaa

Joulukuu 2008

Joulukokouksen yhteydessä vietettiin pikkujoulua.Marraskuu 2008

Adventtikonsertti 27.11.2008 klo 19:00

Malmin kirkossa

 


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin