Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Kunniataulu, lippumerkki ja palkintomitaleja

Porvoo Rosén koordinaattori Sari Aaltovirta ja prseidentti Raija Lehtinen
Toukokuun klubikokouksessa jaettiin palkintomitaleja ansioituneille klubilaisille ja julkistettiin 107 N-piirin hallituksen klubille myöntämä toimintakilpailun kunniataulu. Kokoukseen osallistuivat myös  Sari Aaltovirta ja Pirjo Rask liitännäisklubistamme Porvoo Rosésta. Presidentti Raija Lehtinen luovutti  Porvoo Rosén koordinaattori Sari Aaltovirralle liitännäisklubin lippumerkin ja klubimerkin.

Eila Lohilahti valittiin vuoden leijonaksi. 

 
Lionsklubin palkintomitalin saivat rahastonhoitaja Ulla Huotinen, sihteeri Mirja Weiste ja klubimestari Arja Oksanen  (kotisivut). Sihteerimme Mirja Weiste sai  ansiomitalin lisäksi myös 107 N-piirin kolmosalueen sihteerinpalkinnon ansiokkaasta toiminnastaan sihteerinä. 

Klubilaiset palkitsivat puolestaan presidentti Raija Lehtisen, jonka toimintakaudella 2008-2009 klubimme on noussut ansiokkaasti piiirimme kolmosalueen ahkerimmaksi klubiksi. Klubimme on tämän johdosta saanut 107 N-piirin hallituksen myöntämän Toimintakilpailun kunniataulun. Kuvia palkintojen saajista ja kunniataulusta on kerätty kuvagelleriaamme.
 
Kokoukseemme osallistui vierailijana myös lionsveli Martin Stigzelius Siltamäen klubista. Lämpimät kiitokset hänelle digikuvien ottamisesta.
 

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin