Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Kausi 2009-2010

Toimintakauden päättäjäiset 2.6.2010

Malmittaret päättivät kauden kokoontumalla hallituksen vaihtokokoukseen presidentti Outi Rinta-Filppulan kotiin. Kokous aloitettiin ruokailun merkeissä herkuttelemalla. Toimintakauden päätteeksi kohotettiin malja kesälle.
 
Kauden viimeisessä kokouksessa hallitus päätti seuraavista lahjoituksista:


Lue lisää


Toukokuun kuukausikokous ravintola Hollituvassa

 

Kuukausikokous pidettiin poikkeuksellisesti tiistaina 4.5. viihtyisässä ravintola Hollituvassa. Mukana olivat lähes kaikki Malmittaret. Kokoukseemme osallistui vierailijana myös Kauko Salmi. Tässä kokouksessa iloitsimme siitä että piirikokouksessa 24.4. oli presidenttimme Outi Rinta-Filppula palkittu mitalilla parhaana presidenttinä ja Maija Lintumäki oli saanut kuvernöörin ansiotähden. Presidenttimme Outi puolestaan lausui kiitoksensa sihteerin tehtävät tämän kauden jälkeen jättävälle Mirja Weisteelle ja antoi hänelle ansiomerkin ja ruusun. Ansiomerkin ja ruusun sai kiitokseksi myös klubiamme tunnetuksi tehnyt Maija Lintumäki. Vuoden Leijonaksi valittiin Teija Loponen.


Lue lisää


Veteraanipäivän konsertti täytti Malmin kirkon

 

Malmin Mieslaulajat esiintyivät veteraanipäivänä 27.4.2010 Malmittarien järjestämäsä "Isänmaallinen ilta" hyväntekeväisyyskonsertissa Jennie Lillandtin johdolla ja vetivät kirkkosalin lähes täyteen kuulijoita. Tunnelma oli mahtava; kun 30 mieslaulajan esittämä "Veteraanien iltahuuto" kajahti niin yleisö nousi sitä seisaaltaan kuuntelemaan. Valtaosan lauluista kuoro lauloi ilman säestystä moniäänisesti, mutta muutamissa lauluissa oli säestäjänä

kanttori-urkuri Heikki Poutanen.

 


Lue lisää


Vaalikokous 14.4. jossa juhlittiin myös Teijaa

Tässä kokouksessa valittiin uusi hallitus ja uudet toimihenkilöt kaudelle 2010-2011. Kokouksessa juhlittiin myös tulevaa presidenttiä Teijaa, joka täyttää pyöreitä vuosia. Tähän juhlintaan osallistui myös kokouksessamme vieraillut Siltamäen klubin presidentti Martin Stigzelius, joka luovutti  presidentillemme henkilökohtaisesti oman klubinsa viirin.


Lue lisää


Kuukausikokous 10.3.2010

Keskustelimme ehdotuksesta toimikauden 2010-2011 hallitukseksi, tilintarkastajiksi sekä toimikunniksi ja niiden vastuuhenkilöiksi. Ehdotus on jo ihan valmis, varsinainen vaalikokous pidetään huhtikuussa.

 

Malmittarien lipun suunnittelu on alkanut. Lipun koko tulee olemaan 1m  x 1,20 m. Sihteerimme Mirja Weiste esitteli vaihtoehtoisia malleja.  


Lue lisää


Helmikuun kuukausikokouksessa oli paljon ohjelmaa

Malmittarien joukko kasvoi tässä kokouksessa kahdella uudella jäsenellä, sillä meillä oli ilo saada joukkoomme Kristiina Peltomaa ja Elsa Husu. Kristiinan kummi on Maija Lintumäki ja Elsan kummi on Mirja Weiste.

 

Kokouksemme alussa hyvinvointineuvoja Irina Hoyer-Viitala kertoi Malmittarille biolääketieteestä ja jakoi tietoa tuotteista, jotka auttavat kehoamme voimaan paremmin. Kuulijoita hänellä olikin tällä kertaa tavallista enemmän, sillä uusien jäsentemme lisäksi vieraanamme oli tässä kokouksessa myös piirikuvernööri Esko Viinikainen puolisonsa Tiinan kanssa. Eero Viinikainen kertoi meille N-piiristä ja sen toiminnasta ja lahjoitti klubillemme Minneapoliksen viirin.


Lue lisää


Keitä leijonat ovat ja mitä he tekevät?

Malmitalolla järjestettiin 25.1.2010 klo 17 - 19

tapahtuma, jossa paikalliset klubit esittelivät palvelu-toimintaansa alueensa hyväksi. Omista klubeistaan olivat kertomassa Kauko Salmi LC Helsinki Pohjoisesta, Martin Stigzelius LC Helsinki Siltamäestä, Jorma Leppänen LC Helsinki Pihlajamäestä, Mirja Ratilainen LC Helsinki Aurorasta ja Outi Rinta-Filppula LC Helsinki Malmittarista. Illan juontajana oli varapiirikuvernööri Jorma Laurila ja tiaisuuden avasi Lions-liiton puheenjohtaja Christer Löfström.

 

Aloite yhteisen tilaisuuden järjestämiseksi oli tullut Malmittarien Maija Lintumäeltä, joka myös toimi tapahtumajärjestelyiden koordinaattorina.

 

Tilaisuudessa esiteltiin myös leijonien puolisotoimintaa.

 


Lue lisää


Malmittaret esittelivät toimintaansa "Malmi tutuksi" tapahtumassa

Malmittaret  osallistuivat lauantaina 16.1.2010  ”Malmi tutuksi” –tapahtumaan Malmin toimintakeskuksessa, Kirkonkyläntie 2. Tämä oli yksi "Malmi tutuksi" suunnistustapahtuman toimintapaikoista, joissa alueella toimivat järjestöt saattoivat  esittellä toimintaansa. Malmittarilla oli toimintakeskuksessa oma esittelypisteensä, jossa Maija Lintumäki, Mirja Weiste ja Ulla Welin esittelivät Malmittarien omaa toimintaa ja kertoivat leijonatoiminnasta yleensä.  25.1.2010 järjestetään Malmitalossa  Leijonia näkyvissä –  kampanjan tapahtuma, jonne kaikki halukkaat voivat tuoda  käytöstä poistettuja silmälaseja kerättäväksi talteen ja lähetettäväksi Sri Lankaan uudelleen hyödynnettäviksi.
 
Kävijöitä toimintakeskuksessa oli n. 250 ja Malmittarien esittelypisteessä kävijöitä oli n. 90.
 
 


Lue lisää


Tammikuun kuukausikokous Leijonatalossa

Tammikuun kuukausikokouksen paikkana oli juhallisesti Leijonatalo Malmilla. Ennen varsinaista kokousta saimme tutustua taloon ja kuulla sen historiasta. Olimme iloisia saadessamme klubiimme uuden jäsenen Liisa Vahteran, jonka saimme ottaa vastaan juuri tässä Leijonatalossa pidetyssä kokouksessamme.

Iloitsimme myös siitä, että kokoukseemme osallistuivat myös LC Tampere Hämettäret. Saimme viettää heidän kanssaan mukavan illan, joka jatkui kokouksen jälkeen ravintola Helsingessä yhteisen illallisen merkeissä. Kuvia tästä yhteisestä tapaamisestamme on kotisivujemme kuvagalleriassa.


Lue lisää


Joulukuun kuukausikokous

Joulukuun kuukausikokous pidettiin 9.12.2009. Kokouksessa oli mukana myös kaksi vierailijaa, jotka olivat tulleet tutustumaan Malmittarien toimintaan ja harkitsevat mahdollista liittymistä joukkoomme.


Lue lisää


Lauluhetki palvelutalon vanhuksille

Tonttulakein somistautunueet Malmittaret kävivät tervehtimässä ja laulattamassa palvelutalon asukkaita 2.12.2009. Tunnelma tilaisuudessa oli jouluinen ja kaikki viihtyivät hyvin.


Lue lisää


Adventtikonsertti Malmin kirkossa 26.11.2009

Lions Club Hki/Malmittaret järjesti adventtikonsertin Malmin kirkossa 26.11.2009. Konsertissa esiintyivät Eva Kasvio, laulu, Kirsi Ruotsala, viulu ja Pia Korteala, piano. Kuulijat saivat nauttia Eva Kasvion kauniista tulkinnasta Kirsi Ruotsalan ja Pia Kortealan säestyksellä sekä tunnelmallisista musiikiesityksistä.

Konsertin käsiohjelmien tuotto lahjoitetaan alueen lasten ja nuorten toiminnan tukemiseen.

Voit katsoa kuvia konsertista ja lukea lisää siitä myös


Lue lisää


Marraskuun kuukausikokous

Marraskuun kuukausikokoukseen osallistui  Porvoo Rosén edustaja Sari Aaltovirta, joka kertoi liitännäisklubimme toiminnasta ja jakoi esitteet, joissa on esitelty liitännäisklubimme jäsenet. 
 
Klubillamme on nyt myös pöytästandaari, jonka suunnittelija on heraldikko Pertti Ahonen. Päätettiin, että aloitetaan myös lipun suunnittelu.


Lue lisää


Vuosijuhla 29.10.2009

LC Malmittarien vuosijuhlaan teatteriravintola Nyyrikissä osallistui iloinen joukko klubimme jäseniä puolisoineen. Vietimme juhlailtaa yhdessä seurustellen ja hyvästä ruuasta nauttien. Ruokailun jälkeen saimme vielä nauttia hersyvän hauskasta teatteriesityksestä "Ministerille morsian".


Lue lisää


Vuosikokous 14.10.2009

Ennen varsinaisten vuosikokousasioiden käsittelyä Mellunkylän lastenkodin johtaja Arto Laaksonen kertoi Malmittarille lastenkotitoiminnasta. Malmittaret ovat tukeneet lasten harrastustoimintaa ja haluavat edelleen toimia lasten hyväksi.


Lue lisää


Kuulumisia syyskuun kuukausikokouksesta

Syyskuun kuukausikokouksessa iloitsimme saadessamme ottaa vastaan klubiimme Teija Mertarannan uutena jäsenenä. Mutta oli meillä toinenkin ilonaihe: klubimme past presidentille Raija Lehtiselle oli myönnetty Key-palkinto sen johdosta, että hän oli presidenttikaudellaan avannut lionismin oven kahdelle uudelle henkilölle. Presidenttimme välitti hänelle Lions Club Internationalin virkalijoiden ja johtajien onnittelut.


Lue lisää


Toimintakauden 2009-2010 avaus

Presidentti Outi Rinta-Filppula järjesti klubilaisille puolisoineen kotonaan mukavan grilli- ja lauluillan 14.8.2009. Ruoka oli maukasta, laulu raikui ja tunnelma oli korkealla. Lämpimät kiitokset Outille ja hänen miehelleen, joka toimi ansiokkaasti sekä grillimestarina että  säestäjänämme.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin