Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Helmikuun kuukausikokouksessa oli paljon ohjelmaa

Vas.  Maija Lintumäki,  Kristiina Peltomaa (uusi jäsen). presidentti Outi Rinta-Filppula, Elsa Husu (uusi jäsen)  ja Mirja Weiste

Malmittarien joukko kasvoi tässä kokouksessa kahdella uudella jäsenellä, sillä meillä oli ilo saada joukkoomme Kristiina Peltomaa ja Elsa Husu. Kristiinan kummi on Maija Lintumäki ja Elsan kummi on Mirja Weiste.

 

Kokouksemme alussa hyvinvointineuvoja Irina Hoyer-Viitala kertoi Malmittarille biolääketieteestä ja jakoi tietoa tuotteista, jotka auttavat kehoamme voimaan paremmin. Kuulijoita hänellä olikin tällä kertaa tavallista enemmän, sillä uusien jäsentemme lisäksi vieraanamme oli tässä kokouksessa myös piirikuvernööri Esko Viinikainen puolisonsa Tiinan kanssa. Eero Viinikainen kertoi meille N-piiristä ja sen toiminnasta ja lahjoitti klubillemme Minneapoliksen viirin.


Piirikuvernööri Esko Viinikainen luovutti Minneapoliksen viirin presidentti Outi Rinta-Filppulalle Irina Hoyer-Viitala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokouksen ohjelmassa oli muutakin viiriasiaa: hyväksyimme  Malmittarien oman pöytästandaarin myöntämis- ja luovutusohjeet seuraavasti:

 

Viirin myöntämisestä/luovutuksesta päättää klubin päätäntävaltainen hallitus tai presidentit (3) yhdessä.

 

Viiri voidaan myöntää yksityiselle henkilölle tai yhteisölle klubin tai Lions-toiminnan hyväksi tehdystä suuriarvoisesta työstä. Viiri voidaan luovuttaa myös huomionosoituksena sekä yksityiselle että koti- tai ulkomaiselle klubille. Yksittäiselle klubin jäsenelle viirin myöntämisen edellytyksenä on, että hän on toiminut klubissa vähintään 5 vuotta.

Viiri voidaan antaa vain yhden kerran samalle vastaanottajalle.

 

Luovutetuista viireistä pidetään luetteloa, jossa näkyvät perustelut.Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin