Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Kausi 2013-2014

Kävimme ryöstämässä Aarnen Leijonan 16.5.2014

Kauniina toukokuun iltana 4 tomeraa LC Hki / Malmittarien jäsentä ja kaksi avecia apunaan päättivät ryöstää Aarne-Leijonan N-piiriin, Malmittarien hellään hoitoon


Lue lisää


Merja Wirkkala vieraili kokouksessamme

Malmittaret olivat lähes täysilukuisina läsnä 14.5.2014 pidetyssä kuukausikokouksessa, johon olimme iloksemme saaneet vierailijaksi Merja Wirkkalan. Merja kertoi meille ihanan eloisasti elämästään ooperalaulajana. Hän sanoi pitävänsä erityisesti Mozartin musiikista.


Lue lisää


Mimosa kiittää myöntämästämme matka-avustuksesta

Myönsimme lukiota käyvälle Mimosalle matka-avustusta Skotlannin matkaa varten. Mimosa on lähettänyt meille kirjeen, jossa hän kiittää saamastaan avustuksesta ja kertoo matkasta.  Mukana on myös muutamia kuvia.


Lue lisää


Leijonat palvelivat veteraanimessussa

Malmittaret olivat vahvasti mukana Puistolan kirkossa veteraanipäivänä eli sunnuntaina 27.4.2014 vietetyssä Kansallisen veteraanipäivän messussa. Mukana oli kaikkien muidenkin Koillis-Helsingissä toimivien lionsklubien edustajia.


Lue lisää


Isänmaallinen ilta keräsi Malmin kirkkosalin täyteen kuulijoita 24.4.2014

Malmittarien järjestämä Veteraanipäivän konsertti Malmin kirkossa keräsi kirkkosalin jälleen täyteen kuulijoita. Paikalla oli myös useita sotaveteraaneja, jotka lisäsivät tilaisuuden arvoa ja uskottavuutta.


Lue lisää


Järjestämme Isänmaallisen illan Malmin kirkossa

Malmittaret järjestävät veteraanipäivän merkeissä  Isänmaallisen Illan Malmin kirkossa torstaina 24.4.2014 klo 18 esiintyjinä  Malmin Mieslaulajat ja Kaartin soittokunnan soittajia.


Lue lisää


Helmikuusssa vieraanamme oli Martin Stigzelius

Helmikuun kuukausikokouksessa 12.2.2014 oli vieraanamme Martin Stigzelius Lc Hki Siltamäestä. Martin kertoi, että Siltamäen klubin sunnuntaina 9.2. järjestämä Talvirieha oli onnistunut hyvin


Lue lisää


Osallistuimme Malmin Rastit -tapahtumaan

Malmin Rastit on tapahtuma, jossa paikalliset järjestöt esittelevät toimintaansa. Tapahtuma järjestettiin tänä vuona  10:nnen kerran.  Malmittarien rasti oli jo tuttuun tapaan Malmin kirjastossa.


Lue lisää


Malmittarien pikkujoulua vietettiin tutuissa tiloissa

Tänä vuonna vietimme pikkujoulua Helmi Liiketalousopiston tutuissa kokoustiloissa. Monilla jäsenillä keikkui tonttulakki kutreilla ja siitä johtuen kokous hoitui asiallisen mukavasti - välillä jopa iloisesti.


Lue lisää


Malmittaret tontturetkellä


Seitsemän Malmitarta osallistui perinteeksi muodostuneeseen Syystien vanhustentalon joululaulutapahtumaan. Irma joutui jäämään pois laulutuokiosta ja tarjosi hyvitykseksi vanhuksille suklaakonvehteja ennen laulamista.


Lue lisää


Malmittarien konsertti houkutteli kirkon täyteen kuulijoita

Malmittarien vuotuinen joulukonsertti 3.12.2013 sai Malmin alueen asukkaat sankoin joukoin kuulemaan Petri Laaksosen esittämiä joululauluja. Kirkkosali, lehteri ja seurakuntasalikin olivat täynnä kuulijoita arkitiistaista huolimatta. Ihmisiä oli paikalla yli viisisataa, joka on Malmittarien kirkkokonserttien kaikkien aikojen ennätysmäärä.


Lue lisää


Marraskuun kokousta siivittivät vierailijat ja hyvä mieli

Malmittarien marraskuun kuukausikokous sujui tavanomaisen lämpimissä merkeissä. Presidentti Teija Mertaranta-Löppönen toivotti tervetulleeksi 2.VDG (varapiirikuvernööri) Veikko Teeriojan, tulevat jäsenet Marjatta Kurjen ja Annikki Eklundin sekä kaikki paikallaolevat Malmittaret.


Lue lisää


Kokouksessamme 9.10. oli paljon vierailijoita

Oli lokakuinen keskiviikko-ilta ja Malmittarien  kokous Malmin kauppaoppilaitoksella. Oli leijonattaret tulleet paikalle, vain pari kolme puuttui joukosta.  Anne oli tullut mukaan vauvansa Lauran  kanssa ja Irma-mummi hehkui mummin onnea, ja Anne kertoili ylpeänä kuinka he olivat selättäneet  vauvan koliikin  vauvahieronnan ja äidin ruokavalion avulla


Lue lisää


Malmittaret ovat Facebookissa

Raija Lehtinen on ansiokkaasti avannut klubillemme elokuussa 2013 omat Facebook-sivut.  Sivut löytyvät


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin