Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Annamme avustusta Punahilkalle

Malmittaret päättivät kokouksessaan 11.2.2015 antaa 2500 euron suuruisen avustuksen Pienperheyhdistys Punahilkalle kesäretken järjestämiseksi  Naantalin Muumimaailmaan.  Avustus kattaa bussin vuokran ja  sisänpääsymaksut 52:lle.

Lisäksi päätimme antaa myös Auta lasta, auta perhettä - keräyksen tuoton Punahilkalle. Punahilkka auttaa mm. yksinhuoltajaperheitä ja perheilltä jotka ovat joutuneet vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen.

 

Tässä kokouksessa suunnittelimme kevätkauden toimintaa.  Vilkas kevät meille onkin tulossa. Ohjelmassa on  osallistuminen veteraanimessuun Pihlajamäessä,  veteraanikonsertti Malmin kirkossa, auta lasta, auta perhettä – tapahtuma ja äitienpäivätapahtuma. Lisäksi osallistumme Auroran naisten iltaan 10.3.2015 ja  Uudet Leijonat ja kummit –koulutukseen 19.3.2015.

 

Uusien jäsenten koulutus saattuukin nyt  juuri sopivasti. Hallituksen kokouksessa 3.2.2015 saimme joukkoomme yhden uuden jäsenen.  Ja tässä kokouksessa toimintaamme oli tutustumassa Merja Carlander. Harras toiveemme on, että saamme hänestä toisen uuden jäsenen klubiimme. 

 

Kokouksessamme oli vahvasti esillä jo myös ystävänpäivä. Ulla Welin oli Päivi Kristiinan kanssa tehnyt meille jokaiselle muistoksi paperin, jossa oli Ullan kirjoittamia pieniä runoja ystävyydestä sydänkuvion kera.  Kiitimme Ullaa ja Päivi Kristiina hienosta muistamisesta.

 

Keskustelimme tässä kokouksessa myös mahdollisesta klubimatkastakin ensi kaudella 10-vuotisen toimintamme kunniaksi. Aika saa näyttää saammeko sen toteutuksi Tussen ystävällisellä avustuksella.

 

 


Presidentti Mirva, Punahilkan ohjaaja Susanna Vettenranta ja Pienperheyhdistykse toiminnanjohtaja Luru Natunen. Kuva on otettu 3.2.2015 Punahilkassa, jossa kävimme tutustumassa  heidän toimintaansa.
Presidentti Mirva, Punahilkan ohjaaja Susanna Vett...
Ulla ja ystävänpäivärunot
Ulla ja ystävänpäivärunot
Lähikuva Ullan runoista.
Lähikuva Ullan runoista.

Jäsenehdokas Merja Carlander oli tutustumassa toimintaamme.
Jäsenehdokas Merja Carlander oli tutustumassa toim...

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin