Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Avasimme kevätkauden iloisissa tunnelmissa

Jäsenehdokkaamme Anita Tuohino

Tämän vuoden ensimmäisessä  kuukausikokouksessa 14.1.2015 saimme iloita siitä, että kokouksessamme oli mukana kaksi uutta jäsenehdokasta Anita Tuohino ja Kristina Bucht-Einiö.  

 

Kokouksen alussa nautimme kevyen salaattiannoksen. Sen jälkeen jokainen sai kertoa lyhyesti itsestään. Esittelykierroksen jälkeen siirryimme sitten käsittelemään varsinaisia kokousasioita.

 

Viestintäkoulutuspäiville on menossa kolme Malmitarta: Mirva lauantaina 17.1.2015, Raija ja Arja lauantaina 31.1.2015. 

 

19.1.2015 klo 18.30 on vuorossa klubitreffit Kaivokselan klubin kanssa Suomen Lions-liiton tiloissa Malmilla. Sinne ovat menossa ainakin Mirva, Maija, Teija Loponen, Arja ja Elsa.

 

21.1.15 klo 18-20 on Jatan ideoimat Persoonallisuustestit Tattarisuon Autokatsastuksen tiloissa. Halukkaita menijöitä on ilmoittautunut 8, mukaan mahtuu vielä.

 

Maija on hankkinut klubillemme hienon Roll up standin, joka tulee käyttöön jo heti Malmin Rastit –tapahtumassa 31.1.2015 klo 10-14. Malmittarien rasti on tuttuun tapaan Malmin kirjastossa. Tapahtumaan osallistuvat ainakin Kristiina P, Ulla W, Elsa, Mirja ja jäsenehdokkaamme Kristina B.

 

Me Malmittaret olemme päättäneet avustaa nuorisovaihtoon lähtevää tyttöä Tapaninvainiosta. Nuorisoon liittyvistä asioista on juuri sopivasti oma tilaisuus 9.2.2015 Lionsliiton tiloissa ja asian ajankohtaisuuden vuoksi sinne on menossa Mirva. Tähän aiheeseen palaamme vielä tarkemmin seuraavassa kokouksessa.

 

Lisäsi olemme lahjoittamassa rahaa Kaunis Minä -näyttelyyn ja Punahilkka Pienperheyhdistyksen toimintaan.  Kaunis Minä -näyttelyn kuvat esittävät nuoria lievästi kehitysvammaisia mielenterveyskuntoutujia. Näyttely on avoinna Malmitalossa 23.1.-14.2.2015. Kaunis Minä –näyttelyn avajaisiin Malmitalossa 22.1.2015 osallistuu ainakin Mirva.

 

Huhtikuussa ohjelmassa on peräti kaksi veteraanitapahtumaa. Ensin on 26.4.2015 Veteraanikirkko Pihlajamäessä alueen yhteisenä aktiviteettina ja heti seuraavana päivänä oma Veteraanikonserttimme 27.4.2015 klo 18 Malmin kirkossa. Esiintyjinä on Malmin Mieslaulajat.

 

Toukokuussa järjestämme Äitienpäivätapahtuman, jonka paikka selviää myöhemmin.

 

Melkoinen määrä tapahtumia, mutta ei hätää!  Malmittarien yhteen hiileen puhaltava energinen joukko saa ne kyllä hoidettua. Palkinnoksi meille riittää tietoisuus siitä, että teemme hyvää ja tästä kaikesta saamme itsekin hyvän mielen.   

 

Seuraava hallituksen kokous on poikkeuksellisesti Jakomäessä Pienperheyhdistyksen tiloissa 3.2.2015 klo 18.  Seuraava kuukausikokous 11.2.2015 klo 18 tuttuun tapaan Helmi Liiketalousopistolla.


Toinen jäsenehdokkamme Kristina Bucht-Einiö.
Toinen jäsenehdokkamme Kristina Bucht-Einiö.
Malmittarien uusi Roll up standi.
Malmittarien uusi Roll up standi.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin