Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Kokouksessamme oli juhlan tuntua

Maija on saanut kaulaansa presidentin vitjat ja Mirva lahjaksi Maijalta aivan ihanan ulkoruokittavan lemmikin.

Kokouksemme 12.5.2015 huipentui presidentin vitjojen vaihtoon. Tuleva presidentti Maija Lintumäki sai kaulaansa presidentin vitjat ja antoi puolestaan nykyiselle presidentille Mirva Neva-aho-Simonsenille hellyttävän näköisen lemmikin. Sen selkäpuolella oli kaunis ruusukimppu ja kaulassa sillä oli upea rusetti, jonka värit olivat täsmälleen samat kuin Malmittarien viirissä.  

  

”Halusin antaa sinulle lahjaksi leijonan, mutta niitä oli tosi vaikea saada mistään. Tämä on  käsintehty itse nimenomaan sinulle kiitokseksi upeasta kaudesta!” sanaili Maija antaessaan upean lahjansa Mirvalle. Me kaikki tapahtumaa todistamassa olleet 19 Malmitarta olimme aivan yhtä ihastuksissamme lahjasta kuin Mirva.

 

Juhlan tuntua kokoukseemme toi myös uuden jäsenen Auli Koskisen ottaminen klubimme jäseneksi. Auli antoi kokouksessa juhlallisen leijonalupauksensa. Aulin kummi Eila Lohilahti puolestaan antoi kummilupauksensa. Ennakkotunnelmaa jäseneksi ottamisesta sai kokouksessamme kokea jäsenehdokkaamme Katja Girs-Metsi. Hän oli tullut  kokoukseemme tutustumaan meihin ja mikä hienointa, lupasi liittyä Malmitarten upeaan joukkoon jo seuraavassa kokouksessa. Niinpä meillä on 10.6.2015 pidettävässä kauden viimeisessä kokouksessa luvassa toinen juhlava jäseneksiottaminen!

 

Juhlatunnelman vallitessa ehdimme kuitenkin päättää myös avustusten antamisesta:
Soinisen koulun ala-asteen oppilaille annamme kolme 30 euron stipendiä.
Nepalin katastrofikeräykseen annamme 400 euroa.

Kummitytöllemme Sri Lankassa lähetämme lahjapaketin hänen syntymäpäivänään toukokuun lopussa.

 

Kirsi-Marja Sjöblom ilahdutti meitä kertomalla, että heidän optikkoliikkeessään oli onnistuttu keräämään peräti 275 paria silmälaseja toimitettavaksi eteenpäin Sri Lankaan. Kirsi-Marjalle annettiin tästä upeasta suorituksesta raikuvat aplodit.

 

Ulla Welin oli puolestaan organisoinut Anita Tuohinon avustuksella tuiki tarpeellisten tarvikkeiden hankkimisen Suutarilan asuntopalossa kotinsa menettäneelle yksinhuoltajaperheelle. Perheen ala-astetta käyvä tyttö oli saanut myös saanut valita itselleen mieleisensä tavaran kaupassa käynnin yhteydessä.

 

Mielihyvää meille kaikille tuotti tieto siitä, että Veteraanimessu Pihlajamäen kirkossa 26.4.2015 oli onnistunut yli odotusten. Malmittaret osallistuivat tuohon tapahtumaan auttamalla tarjoilun järjestämisessä ja keittiössä. Pulliakin oli leivottu runsain mitoin.

 

Kokouksen ilonaiheita oli myös tieto Veteraanipäivän konsertin onnistumisesta. Malmin kirkossa Veteraanipäivänä 27.4.2015 järjestämässämme konsertissa oli kuulijoita yhteensä 460 ja konsertin tuotto oli peräti 1995 euroa!

 

Muistelimme lämpimin mielin myös Äitienpäivätapahtumaa 6.5.2015 hoitokoti Päiväkummun Länsi-Pasilan yksikössä ja katsoimme pienen video-esityksen tunnelmallisista päivätansseista. Liikutuksen tunteita meissä herätti erityisesti kohta, jossa pieni hentoinen naishenkilö tanssin lopussa kiittää tanssikavaljeeriaan silittämällä hellästi tämän hiuksia. Me Malmittaretkin haluamme erityisesti kiittää tästä onnistuneesta tapahtumasta kaikkia tanssittamaan tulleita miesleijonia!

 

Iloitsimme myös nettisivujemme saamasta palkinnosta, jonka presidenttimme Mirva sai vastaanottaa piirin vuosikokouksessa 18.4.2015. Klubimme sijoittui piirin nettisivukilpailussa kolmen parhaan joukkoon. Muut palkitut klubit olivat Lc Vantaan komeetat ja Lc Helsinge. Palkinnoksi kaikki kolme klubia saivat Juhana Turkin kirjan Tarinan valta.  Mirva puolestaan antoi kirjan Arja Oksaselle, joka on vastannut Malmittarien nettisivuista tämän kauden loppuun asti. Klubimme toinenkin jäsen, Irma Väätäinen, sai Membership key palkinnon. Onnittelemme palkinnon saajia hyvästä työstä.

 

 

Ehdimmepä käsitellä myös Punainen Sulka – keräykseen liittyvää asiaakin. Yhdyshenkilömme Päivi Kristiina Kärkkäinen esitteli meille hanketta. Hän kertoi tavoitteena olevan kerätä 200 euroa Malmitarta kohden eli yhteensä 5000 euroa vv. 2015-2017.  Ideoita tämän toteuttamiseenkin hän oli jo miettinyt.  Voisimme esim. ommella pois heitettävistä vaatteista  pehmoleluiksi PuSu-fantteja ja myydä niitä erilaisissa tapahtumissa keräyksen hyväksi. Kaavatkin Päivi Kristiina lupasi toimittaa halukkaille.

 

Malmittarilla on ensi kaudella tulossa 10-vuotisjuhla, jonka järjestelyt ovat jo melkoisen pitkällä. Juhla pidetään Malmin VPK:n talolla 24.10.2015 aivan niin kuin 5-vuotisjuhlammekin pidettiin. Koska joukkoomme on 5-vuotisjuhlan jälkeen liittynyt paljon uusia jäseniä niin tahdoimme kertoa heille 5-vuotisjuhlastamme 30.10.2010 kuvakoosteen avulla. Näin kaikki saivat hyvän käsityksen tulevasta juhlapaikasta ja pukukoodista. Juhlijoiden upeat puvut yhdessä kerrassaan juhlavan kattauksen kanssa herättivätkin meissä kaikissa katsojissa suurta ihastusta.

Onneksi tämä ei kuitenkaan vielä ollut kauden viimeinen kokous, vaikka juhlatunnelma olikin käsin kosketeltava. Tapaamme seuraavan kerran 10.6.2015 klo 18 Siltamäen urheilupuistossa pidettävän leikkimielisen pienoisgolf-tapahtuman merkeissä. Tämän tapahtuman järjestää Lc Helsinki Siltamäki ja siihen on kutsuttu kaikki 3. lohkon klubit.


Tuleva presidentti Maija antoi tämän kauden presidentti Mirvalle aivan ihanan leijonalemmikin, jonka selässä oli ruusukimppu ja kaulassa rusetti. Rusettinauhat oli huolella valittu - ne olivat täsmälleen samanväriset kuin Malmittarien viiri.
Tuleva presidentti Maija antoi tämän kauden presid...
Tämän kauden presidentti Mirva ja tuleva presidentti Maija
Tämän kauden presidentti Mirva ja tuleva president...
Mirva luovuttaa vitjat ja nuijan Maijalle
Mirva luovuttaa vitjat ja nuijan Maijalle

Mirvan ja Maijan kunniaksi kohotettiin maljat,
Mirvan ja Maijan kunniaksi kohotettiin maljat,
ja toivotettiin onnea molemmille. Mirva toimii ensi kaudella N-piirin III alueen 3.lohkon puheenjohtajana.
ja toivotettiin onnea molemmille. Mirva toimii ens...
Päivi Kristiina kertoi Punainen Sulka -kampanjasta, joka toteutetaan vv. 2015-2017
Päivi Kristiina kertoi Punainen Sulka -kampanjasta...

Maija oli jo hankkinut itseleen Punainen Sulka -pinssin
Maija oli jo hankkinut itseleen Punainen Sulka -pi...
Auli Koskinen otettiin klubin jäseneksi. Hänen kumminsa Eila kiinnittää leijonamerkin Aulin rintaan.
Auli Koskinen otettiin klubin jäseneksi. Hänen kum...
Eila, Auli ja Mirva yhteiskuvassa juhlavan jäseneksi ottamisseremonian päätteeksi.
Eila, Auli ja Mirva yhteiskuvassa juhlavan jäsenek...

Jäsenehdokkaamme Katja Girs-Metsi seurasi tapahtumaa ja lupasi iloksemme liittyä klubiimme jo seuraavassa kokouksessa.
Jäsenehdokkaamme Katja Girs-Metsi seurasi tapahtum...
Mirva luovutti kotisivukilpailusta saadun palkintokirjan Arjalle.
Mirva luovutti kotisivukilpailusta saadun palkinto...
Kirsi Sjöblom onnistui optikkoliikkeessään keräämään peräti 275 paria silmälaseja Sri Lankaan toimitettavaksi.
Kirsi Sjöblom onnistui optikkoliikkeessään keräämä...

Ulla Welin (takana oik.) organisoi apua Suutarilan asuntopalossa kotinsa menettäneelle pienperheelle.
Ulla Welin (takana oik.) organisoi apua Suutarilan...
Irma Väätäinen sai Membership key palkinnon
Irma Väätäinen sai Membership key palkinnon

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin