Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Osallistuimme Auta lasta, auta perhettä -keräykseen

Neljän ostoskärryllistä lahjoitustavaraa ja onnelliset kerääjät Mirva, Elsa  ja Teija Malmittarista.

Malmittaret keräsivät yhdessä lionien kanssa Malmintorin Prisman edustalla perjantaina ja lauantaina 10.-11.4.2015  lahjoitustavaraa jaettavaksi vähävaraisille lapsiperheille.  

Pyysimme kaupassa kävijöitä ostamaan yhden ylimääräisen tuotteen lahjoitettavaksi vähävaraisille lapsiperheille kautta. Monet heistä lahjoittivat useampikin tuotteita. Ostoskärryt täyttyivät mm. kahvipaketeista, muropaketeista, vaippapaketeista, pesuaineista ja kemikaalituotteita, makarooneista, säilykeruokatölkeistä ja leluista. Mukana oli suuria kuorma-autoja, pehmoleluja ja hiekkalelujakin. Voi vain kuvitella kuinka onnelliseksi pieni lapsi tulee kun saa mieluisan lelun ihan ikiomaksi.

Me kerääjät puolestamme iloitsimme ihmisten halusta auttaa: Ensimmäinen suuri ostoskärry täyttyikin lahjoitustavaroista ihan parissa tunnissa. Perjantaipäivän aikana saimme kerättyä peräti neljä ostoskärryllistä tavaraa!  Veimme tavarat perille Pienperheyhdistykselle vielä samana iltana.  Minna, joka vastaanotti tavarat iloitsi siitä, että mukana oli paljon hammasharjoja ja tahnoja.  Hän kertoi eräänkin äidin säästävän siten että pesee itse hampaansa suolalla koska rahat riittivät vain lasten hammasharjoihin ja tahnaan.

 

Keräys jatkui vielä lauantain. Silloinkin tuloksena oli neljä ostoskärryllistä tavaraa!  Kaikkien lahjoitusten rahallinen arvo oli yhteensä huikeat 1100,90  euroa.

Lauantainkin lahjoitustavaratkin on nyt toimitettu Pienperheyhdistys Punahilkalle, jossa listaa perheistä on jo valmiina. Kassien jako alkaa ensi viikolla.

 

Meille kerääjille tuli tosi hyvä mieli tästä kaikesta. Ja hyvä mieli välittyi myös lahjoituksen saajalle. Tämän sivun kuvat puhukoot puolestaan.


Keräämässä Lc Vantaa Rajakylän lionit Markku Hiekkamies ja Seppo Saarinen yhdessä Malmittarien Päivi  Kristiina Kärkkäisen kanssa
Keräämässä Lc Vantaa Rajakylän lionit Markku Hiekk...
Ensimmäinen ostoskärry on jo täyttynyt.Lc Vantaan Rajakylän lionien lisäksi keräämässä Malmittarista Kristiina Peltomaa ja Kristina Bucht-Einiö.
Ensimmäinen ostoskärry on jo täyttynyt.Lc Vantaan...
Lauantaina keräämässä olivat mm. Maija Lintumäki Malmittarista avecinsa Sepon kanssa ja Lc Vantaa Rajakylän lion Väinö Meskanen
Lauantaina keräämässä olivat mm. Maija Lintumäki M...

Lahjoituspaketit on viety perille. Kuva: Teija Loponen
Lahjoituspaketit on viety perille. Kuva: Teija Lop...

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin