Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Päivi Markkanen vieraili kokouksessamme

Lohkon pj Päivi Markkanen esitteli meille LC Hki/Parkin tekemää kalenteria.Lohkon puheenjohtaja Päivi Markkanen oli vieraanamme lokakuun kuukausikokouksessa. Päivi esitteli meille Lc Hki / Parkin tekemää kalenteria ja kertoi mm. Ask one- Keep All  -asiasta sekä tekeillä olevasta yhteisestä rekrytointiesitteestä. 

 

Rekrytointiesitteeseen kaivataan kuvia aktiviteeteistä. Totesimme kuin yhdestä suusta, että kyllä meiltä kuvia löytyy ja sovimme että lähettämisen hoitavat Arja Oksanen ja Raija Lehtinen  yhdessä.

 

 

Raija Lehtinen kertoi meille tammikuussa 2014 teke-mästään matkasta Etelä-Amerikkaan. Raija havainnollisti esitystään aivan upean kuvakirjan avulla, jonka hän oli tehnyt matkastaan. Me kaikki paikalla olleet olisimme jaksaneet kuunnella Raijan esitystä pidempäänkin, niin mielenkiintoinen se oli!  

 

Raijan esityksen jälkeen siirryimme käsittelemään muita kokousasioita. Päätimme antaa 1000 euroa avustusta nuorelle miehelle vammaisratsatusta varten. Tällä summalla hän saa vuoden ratsastustunnit Tuomarinkylän tallilla taluttajan kanssa, kun tallikin vielä antaa tunnit puoleen hintaan.

 

Annamme myös 500 euron avustuksen mielenterveyskuntoutujien Kaunis Minä- hankkeelle valokuvanäyttelyn järjestämistä varten. Näyttely on tarkoitus järjestää Malmitalolla.

 

 

 Jaoimme lippaat Nenäpäiväkeräystä varten ja kirjasimme keräysvuorot. Meitä Malmittaria on lipaskerääjinä Malmin Prisman edessä perjantaina 7.11. ja lauantaina 8.11 yhteensä yksitoista. Tämän lisäksi Maija Lintumäki ja Seppo Pieviläinen keräävät useampana päivänä Kirkonkyläntie 6:n kulmassa. Raija Lehtinen, Kirsi-Marja Sjöblom ja Kirsi Pietilä saivat lippaat tässä kokouksessa ja Eila Lohilahti ja Jatta Kurki puolestaan ottavat lippaat 8.11 jälkeen.

 

Sovimme myös jo perinteeksi muodostuneen joululaulutilaisuuden järjestämisestä vanhuksille tiistaina 9.12.2014 klo 16. Paikkana on Syystien palvelukeskus.

 

Joulukonserttimme on 2.12.2014 klo 18 Malmin kirkossa. Esiintyjänä on Resonaari Group ja ohjelma sisältää 13 laulua, joista osa myös yhteislauluja. Kristiina on menossa tutustumassa Resonaariin to 23.10 tai pe 24.10. klo 14-16. Halukkaat voivat ilmoittautua Kristiinalle ja mennä mukaan.

 

Aarne Leijona ryöstö- pikkujoulua vietämme yhdessä LC Hki/Pihlajamäen kanssa 10.12.2014 klo 18 Hotelli Avionissa  Malmin asematie 6.  Joulumenun hinta on  40 e.

 

Koska tämä syyskautemme on niin täynnä ohjelmaa, niin päätimme siirtää Auta Lasta – auta Perhettä projektin ensi vuoden helmi-maaliskuulle. Tämän projektin toteutamme sitten yhdessä LC Hki/Rajakylän kanssa.Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin