Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Syyskuun kuukausikokouskuulumisia

2 VDG ja LCIF-koordinaattori Aarne Kivioja vieraili kokouksessamme.Iloinen joukko Malmittaria kokoontui kuukausikokoukseen 10.9.2014 lämpimän kesäisessä syyssäässä. Kokoukseemme osallistui myös 2 VDG Aarne Kivioja, joka toimii myös LCIF-koordinaattorina. Hän antoi meille kiitosta monipuolisesta toiminnastamme ja kertoi meille lähemmin LCIF-toiminnasta. LCIF on kansainvälinen hyväntekeväisyys-säätiö joka auttaa lioneja parantamaan ihmisten elämää eri puolilla maailmaa ja antaa katastrofihätäapua.

 

Aivan kokouksen alussa onnittelimme Maija Lintumäkeä, joka on voittanut 3. palkinnon golf-kipailussa Rantasalmella.

 

Malmittarien syyskausi on käynnistynyt vilkkaana ja työntäyteisenä. Kuulimme terveiset  N-piirin kauden avauksesta 28.8.2014 Iiriskeskuksessa, jossa mukana olivat presidentti Mirva Neva-aho-Simonsen, Päivi Kärkkäinen ja Maija Lintumäki.  Mirva on osallistunut myös Puistola päivään 6.9.2014 yhteistyössä LC Parkin kanssa ja ollut jakamassa Lions-tietoutta. Päivään osallistui myös Teija Loponen.

 

Suurpnattiin 25.9.2014 klo 18 Helsingin Uudella yhteiskoululla Pihlajamäessä osallistuvat Elsa Husu, Raija Lehtinen ja Maija Lintumäki.

 

Syyskauteemme mahtuu monenlaisia aktiviteetteja.

Palveluaktiviteettiin omenien poimintaa ja ruohonleikkausta 13.9.2014 osallistuvat Elsa Husu, Annikki Eklund ja Maija Lintumäki.

 

Nenäpäiväkeräys toteutetaan pe. 7.11. ja la 8.11.Malmintorin aulassa. Lisäksi meillä on lipaskeräystä mm. Kirkonkyläntie 6:n kulmauksessa 9.10.-9.11.

 

Auta Lasta- Auta perhettä projektin keräys on suunniteltu toteutettavaksi LC Rajakylän kanssa 12.12.2014 klo 14-20.

 

Syystien joululaulut-tapahtuman ajankohtaa selvittelemme vielä.

 

Joulukonsertti pidetään 2.12.2014 klo18 Malminkirkossa. Jouluista musiikkia esittää Resonaarigroup ja konsertin tuotto käytetään Malmin lasten ja nuorten hyväksi

 

Jo tuttuun tapaan hankimme joululahjoja lapsille yhteistyössä Malmin seurakunnan kanssa. Lahjalistat saamme seurakunnalta marraskuun puolivälissä.

 

Kummitytöllemme Sri Lankassa hankimme myös joululahjan.

 

Leijonan ryöstö –tapahtumaan 10.12.2014 klo 18 olemme kutsuneet Pihlajamäen klubin.

 
Maija ja palkintopokaali
Maija ja palkintopokaali
Iris-keskuksessa kävivät Päivi, Mirva ja Maija
Iris-keskuksessa kävivät Päivi, Mirva ja Maija
Puistola-päivään osallistui presidenttimme Mirva. Kuvan otti Teija Loponen.
Puistola-päivään osallistui presidenttimme Mirva...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin