Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Valitsimme hallituksen jäsenet ja virkailijat kaudelle 2015-2016

Viisitoista innokasta ja iloista Malmitarta osallistui 15.4.2015 vaalikokoukseen ja sen jälkeiseen kuukausikokoukseen.  Vaalikokouksessa puhetta johti Päivi Kristiina Kärkkäinen  ja sihteerinä toimi Maija Lintumäki.  Maija valittiin kauden 2015-2016 presidentiksi.

 

Kuudentenatoista meillä oli kokouksessa uusi jäsenehdokas Auli Koskinen, joka oli tullut tutustumaan toimintaamme. Auli liittyy klubimme jäseneksi ensi kokouksessa.  Hänen kumminsa on Eila Lohilahti, joka toimii

I varapresidenttinä  kaudella 2015-2016.

 

II varapresidentiksi ja tail twisteriksi valittiin  Jatta Kurki.  Mirva Neva-aho-Simonsen on past presidentti.  Sihteeriksi valittiin Arja Oksanen ja rahastohoitajana jatkaa Elsa Husu.

 

Tiedotussihteeriksi ja kotisivuvastaavaksi valittiin Raija Lehtinen, joka myös huolehtii klubimme Facebook-sivuista.

 

Klubimestarina toimii Outi Rinta-Filppula,  jäsentoimikunnan puheenjohtajana ja klubikummina Teija Loponen ja aktiviteetitoimikunnan puheenjohtajana Kristiina Peltomaa.


Päätimme myös avustusten antamisesta seuraaville:

LCIF/ Vanuatu  250 e
Iriskeskuksen virikepihalle 250 e

Tulipalon kohteeksi joutuneelle pienperheelle 200 e

Australiaan vaihtoon lähtevälle tapaninkyläläiselle 17-v tytölle 200 e

 

Päätimme auttaa tulipalon kohteeksi joutunutta pienperhettä myös lahjoittamalla heille astioita tai muita kodin käyttötavaroita, jotka ovat jääneet meillä ylimääräisiksi. Otamme kuvan tavaroista ja lähetäme kuvat Ulla Welinille, joka toimii yhdyshenkilönä.

 

Presidenttimme Mirva esitti meille suurkiitokset  Auta lasta - auta perhettä kampanjan onnistumisen johdosta. Hän näytti meille myös perjantain ja lauantain tavaralahjoitusten kassakuitit, joista molemmat olivat yli metrin pituisia!   Auta lasta - auta perhettä kampanja on meillä aktiviteettina myös ensi kaudella. Silloinkin lahjoitusten saajana on Pienperheyhdistys Punahilkka.

 

Mutta ennen sitä meillä on kuitenkin paljon tehtävää. Tämän kauden aktiviteeteista jäljellä on vielä veteraanipäivän messu Pihlajamäen kirkossa 26.4.2015 klo 16, veteraanikonsertti Malmin kirkossa 27.4.2015 klo 18, äitienpäivätapahtuma hoitokoti Päiväkummussa 6.5.2012 klo 14 ja maailman laajuinen palveluviikko 16.-22.5.2015.

 

Seuraavana vuorossa on kuitenkin uusien virkailijoiden koulutus ja piirin vuosikokous 18.4.2015 Messukeskuksessa. Virkailijoiden koulutukset ovat klo 9-11, avajaisjuhla alkaa klo 12 ja vuosikokous klo 13. Vuosikokoukseen osallistuvat Mirva ja Arja.

 

Seuraava hallituksen kokous on 5.5.2015 klo 18 ja kuukausikokous poikkeuksellisesti tiistaina 12.5.2015 klo 18.

  


Maija Lintumäki (vas.) on ensi kauden presidentti, Maijan vieressä vaalikokouksen puheenjohtaja Päivi Kristiina Kärkkäinen ja nykyinen presidentti Mirva Neva-aho-Simonsen
Maija Lintumäki (vas.) on ensi kauden presidentti,...
Auli Koskinen oli tutustumassa toimintaamme ja liittyy klubimme jäseneksi seuraavassa kokouksessa.
Auli Koskinen oli tutustumassa toimintaamme ja lii...
Mirva esittelee Auta lasta - auta perhettä kampanjapäivinä ostettujen lahjoitustavaroiden kassakuitteja. Niillä molemmilla oli pituutta yli metri!
Mirva esittelee Auta lasta - auta perhettä kampanj...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin