Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Kausi 2015-2016

Uusi kausi alkoi kiitosten kera

Olipa mukava tavata taas Malmittaria ja aloittaa uusi kausi oikein kiitosten kera! Kiitokset tulivat meille hallituksen kokoukseen välittäminä.


Lue lisää


Aivan ihana kauden aloituskokous!

Tällä kertaa kokoonnuimme poikkeuksellisesti Suomen Lions-liiton talossa, mukana olivat myös avecit.


Lue lisää


Lämpö ja aurinko kruunasi risteilymme

Iloinen joukko Malmittaria aveceineen kokoontui lauantaina 22.8.015 Katajanokan satamassa.  Ulla Welinin runon sanoin tuomme tässä terveiset Itämeren aurinkoisilta vesiltä, joilla Malmittaret seilasivat Tallinnaan upeissa tunnelmissa.


Lue lisää


Heikki Kahila piti huippuhauskan esityksen kauden avajaistilaisuudessa

Malmittaret noudattivat piirikuvernööri Veikko Teeriojan kutsua ja olivat paikalla peräti kuuden jäsenen voimin  N-piirin kauden avajaistilaisuudessa Iiris-keskuksessa 25.8.2015.  Veikko Teeriojan avaussanojen jälkeen oli ohjelmassa jäsenpalvelupäällikkö Markku Möttösen puheenvuoro, jonka jälkeen lauloimme Leijonahengen. Ja sen jälkeen shown varasti hyväntuulinen Heikki Kahila. 


Lue lisää


Syyskuun Klubikokouksessa Malmittaret paketoivat syksyn tehtävät

Puron lailla puhetta poriseva Malmittarien ryhmä malttoi helposti lopettaa porinan kokouksen ajaksi.


Lue lisää


Nenäpäivä tulee taas!

Kyllä, sitä valmistellaan jo täyttä häkää! Pääsimme Mirjan kanssa todistamaan tätä


Lue lisää


Malmittaret osallistuivat SuurPNATiin Porvoossa

Viisi Malimitarta osallistui SuurPNATiin opetusravintola Iriksen tiloissa Porvoossa 23.9.2015


Lue lisää


Hyvän päivänä 8.10.2015 hemmottelimme palvelukeskuksen asukkaita

Joukko Malmittaria kävi hemmottelemassa päivätoiminta Syysunelman ja Syystien monipuolisen palvelukeskuksen asukkaita Hyvän päivänä 8.10.2015.  


Lue lisää


Nenäpäivän avaus Kampin Kauppakeskuksessa

Vuosittainen Nenäpäiväkampanja avattiin eilen vauhdikkaasti Kampin Kauppakeskukseen rakennetulla cat walkilla


Lue lisää


Uusia jäseniä Malmittariin

Lokakuun klubikokouksen aiheita olivat kuulumiset Hyvän Päivästä, PuSu-fanttien ompelusta ja Nenäpäivän avauksesta.


Lue lisää


Malmittaret 10v. 24.10.2015

Lions Club Helsinki / Malmittaret vietti 10-vuotisjuhlaa Malmin VPK:n talolla 24.10.2015. Arvokkaasta, kauniista ja lämpimästä tunnelmasta nautti kahdeksankymmentä juhlavierasta.


Lue lisää


Malmittaret olivat studioyleisönä 

Ryhmä Malmittaria oli 5.11.2015 studioyleisönä Noin viikon uutisten kuvauksissa Helsingin Pasilassa.


Lue lisää


Malmittaret Nenäpäivän lipaskerääjinä 

Malmittaret olivat lipaskerääjinä Malmin Prisman edustalla perjantaina ja lauantaina 6.-7.11.2015.  Varsinaisena Nenäpäivänä perjantaina keräystuloksemme oli yli 1000 euroa!


Lue lisää


Vierailijoita Malmittarien klubikokouksessa

Malmittarien klubikokouksessa oli vieraina opiskelija Emma Hormaluoma ja kolmosalueen puheenjohtaja Hannu Kuitunen.
Saimme kuulla hurmaavan esitelmän Emma Hormaluoman matkasta Lionsvaihtoon Australian Brisbaneen ja napakan tietoiskun kolmosalueen puheenjohtaja Hannu Kuitusen esittämänä.


Lue lisää


AluePnat Pohjois-Haagan yhteiskoulussa

Malmittaret kävivät Pohjois-Haagan yhteiskoulussa antamassa neuvoja nykyiselle ja tulevalle piirikuvernöörille.


Lue lisää


Malmittaret järjestävät joulukonsertin Malmin kirkossa

Herkäntaitavat Koop Arponen ja Flute of Shame esittävät joululauluja Malmin kirkossa 2.12.2015 kello 18.00. Toivomme teidän kaikkien tulevan kuuntelemaan!


Lue lisää


Koop Arposen ja Flute of Shamen joulukonsertti Malmin kirkossa

Tunnelma Malmin kirkon eteisessä ja penkkiriveillä on kotoisa ja ystävällinen.  Joulukuusi virittelee mielet joulun tuloon ja alttari kirkkosaleineen on kauniisti valaistu.  Ystävät ja naapurit tapaavat toisiaan, kättelevät ja juttelevat.  Kirkkosali täyttyy rauhalliseen tahtiin konserttia kuuntelemaan tulleista.


Lue lisää


Pikkujoulu Malmittarien ja Pihlajamäen tapaan

Vuoden hauskimmat pikkujoulut vietettiin Malmin Memory-salissa laulaen, soittaen, leikkien ja hassutellen. Malmittaret ja Pihlajamäen leijonat yhdistivät klubinsa hauskanpidon merkeissä.


Lue lisää


Vuoden viimeinen palvelutehtävä oli joululaulujen laulaminen Syystien palvelutalossa

Jo monena vuonna on Malmittarien tonttujoukko kerääntynyt laulamiaan joululauluja Syystien palvelutalon  asukkaiden kanssa.  Joulupuu oli koristeltu, Arja-tonttu säesti pianolla ja lauloimme yhteislauluna tutuimpia joululauluja.


Lue lisää


Ministeri Olli Rehn oli vieraana ja puhujana Malmittarien ja Maunulan leijonien yhteisessä klubikokouksessa ravintola Nyyrikissä

Malmittaret ja Maunulan leijonat viettivät yhteisen klubi-illan maunulalaisten kutsusta. Paikkana oli ravintola Nyyrikki, jossa eri leijonaryhmät viettävät ahkerasti klubi-iltoja


Lue lisää


Miksi olen leijona?

Maailmanlaajuinen Lions hyväntekeväisyysjärjestö on luotetuimpia ja arvostetuimpia olemassaolevia vapaaehtoisjärjestöjä.  Järjestössä pidetään myös tarkkaan huolta siitä, että apu menee tosiaan tarvitseville.  Avustustyö on aina valittu siten, että avuntarvitsijaa autetaan hänen asuinpaikallaan joko fyysisesti tai taloudellisesti.


Lue lisää


Eila Lohilahden ikimuistoinen syntymäpäiväjuhla

Ennätysmäärä malmittaria juhli Eila Lohilahden syntymäpäivää Malmin Memorissa.  Myös malmittarien puolisot olivat tulleet paikalle juhlistamaan kaikkien rakastamaa Eilaa – tulevaa presidenttiämme.


Lue lisää


Meidän Maijamme lyötiin ritariksi!

Malmittarista osallistui neljä henkeä Tampereella 19.3.2016 pidettyyn Punaisen Sulan avajaisjuhlaan sekä sen jälkeiseen Arne Ritari –juhlaan, jossa myös meidän Maijamme lyötiin ritariksi.


Lue lisää


Osallistuimme SuurPNATiin ja saimme palkinnon

Kevään SuurPNATiin eli piirikuvernöörin neuvoa antavaan tapahtamaan Iiris keskuksessa osallistui auditoriollinen N-piirin leijonia ja puolisoita.  Illan esiintyjänä oli sulkalähettiläs Juha Tapio, jonka konsertti Hartwall Arenalla 3.12 on loppuunmyyty.  Leijonat kuitenkin saavat vielä ostaa lippuja N-piirin sivulta.  Kipin kapin ostoksille!


Lue lisää


Auta lasta - auta perhettä keräys käynnistyi 8.4.2016

Auta lasta - auta perhettä keräys käynnistyi tänään Malmin Prisman edessä olevassa aulassa. Pyydämme kaupassa kävijöitä ostamaan yhden ylimääräisen tuotteen ja tuomaan sen keräyskärryymme.


Lue lisää


Ulkoilutimme Antinkodin asukkaita 

Kuusi Malmitarta osallistui Mirvan koolle kutsumaan lohkon yhteiseen Antinkodin tapahtumaan torstaina 21.4.2016. Meidän lisäksemme paikalla oli lionseja myös . 


Lue lisää


Isänmaallinen ilta Veteraanipäivänä nosti mielet korkeuksiin

Isänmaallinen ilta Veteraanipäivänä Malmin kirkossa oli täyttä juhlaa, perinteitä ja arvokasta historiaa.
Malmin Miesllaulajat ja Kaartin soittokunnan varusmiehet nostivat musiikkikappaleillaan tunnelman kohti korkeuksia.  Mikään ei kosketa syvälle mieleen samoin, kuin tuttu, kaunis, perinteinen musiikki.


Lue lisää


Äitienpäiväjuhla Hoitokoti Päiväkummussa

Malmittaret viettivät perinteeksi muodostunutta Äitienpäiväjuhlaa tänäkin vuonna Hoitokoti Päiväkummussa. Tällä kerralla juhlatilana toimi Sointula, Päiväkummun uusi yksikkö Paloheinässä


Lue lisää


Palkitsemiset, presidenttien nuijan vaihto ja yllätyskihlaus kruunasivat Malmittarien kevään

Vietimme kauden viimeisen virallisen klubikokouksen ravintola Kaari 18:ssa.  Ravintolan veranta oli täpötäynnä, kun 26 malmitarta ja puolisoa asettui pitkän pöydän ääreen.


Lue lisää


Aurinkoinen sää suosi PuSu -ravintolapäiväämme 21.5.2016

Kymmenkunta hyväntuulista malmitarta pystytti lauantaina 21.5.2016 PuSu -ravintolan Ala-Malmin torille Malmitalon taakse. Osa oli paikalla jo heti yhdeksän jälkeen aamulla asettelemassa paikalle myyntipöytiä sekä pöytiä ja tuoleja asiakkaita varten. Ennen yhtätoista pöytämme suorastaan pursusi erilaisia herkkuja!


Lue lisää


Syystien palvelukeskuksen asukkaiden ulkoilutapahtuma

Malmittarien energinen joukko kävi tiistaina 7.6.2016 laulattamassa palvelukeskuksen asukkaita Syystiellä. Vahvistuksena mukana oli Kristiina Peltomaan tytär Pirkko ja hänen ystävättärensä Sanna Vuorinen.


Lue lisää


3. lohkon klubien yhteinen minigolftapahtuma Siltamäessä 8.6.2016

Malmittaret osallistuivat keskiviikkona 8.6.2016 järjestämään 3. lohkon klubien yhteiseen minigolftapahtumaan jo toisena vuotena peräkkäin. Malmittarien lisäksi tapahtumaan osallistuivat , , , Siltamäen sekä lionsklubit.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin