Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Kausi 2017-2018

Maarit Kuikka lyötiin ritariksi 10.6.2018

Malmittaret onnittelevat lämpimästi Maaritia, joka lyötiin liiton hallituksen toimesta Lions-ritariksi vuosikokouksen iltagaalassa  Oulussa 10.6.2018. 


Lue lisää


Presidentin vitjat siirtyivät Merja Carlanderilta Kirsi Sjöblomille

Vitjanvaihtokokouksessamme 13.6.2018 Merja luovutti presidentin vitjat Kirsille ja kiitti samalla meitä kaikkia malmittaria aktivisuudesta ja iloisesta yhdessäolosta tämän kauden aikana. Kirsi puolestaan kiitti Merjaa ja antoi hänelle muistoksi Lions-soittokellon ja nuottiavainkorun kukkakimpun kera.


Lue lisää


Uuden Leoklubin perustaminen etenee Pohjois-Helsingissä

Keskiviikkona 6.6.2018 kokoonnuimme Leo-infon merkeissä Lions-liiton toimistolle Malmille.  Infon tarkoitus oli saada paikalle vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita nuoria ja kertoa heille Leo-klubin toiminnasta


Lue lisää


Kiinnostaako vapaaehtoistyö kivassa porukassa?

Etsimme 17-29 -vuotiaita avoimia nuoria Pohjois-Helsinkiin perustettavaan Leoklubiin.


Lue lisää


Malmin päivänä 19.5. meillä oli pop-up kahvila Ala-Malmin puistossa 

Tänä vuonna Malmin päivä 19.5. sattui samalla olemaan myös ravintolapäivä.  Sen kunniaksi me malmittaret avasimme pop-up kahvilan Ala-Malmin puistoon Malmin kirjaston viereen.


Lue lisää


Lahjakortti kesäkukkia varten Syystien palvelutalolle

Netta Alanko Syystieltä kertoi, että ensin hankitaan ainakin "hirveesti" multaa, jotta saadaan kukille kunnon kasvualusta.


Lue lisää


Auta lasta-auta perhettä -keräys loi hyvää mieltä

Tämän vuoden auta lasta - auta perhettä keräys Malmin Prisman edessä olevassa aulassa tuotti kahdeksan ostoskärryllistä lahjoitettuja tuotteita ja paljon hyvää mieltä niin lahjoittajille,  lahjoitusten saajille kuin meille malmittarillekin. Lahjoitettujen tuotteiden yhteisarvo oli 1195,45.


Lue lisää


Hoitokoti Päiväkummun Paloheinän yksikössä tanssittiin Ruusunpäivänä

Me malmittaret osallistuimme tänäkin vuonna hoitokoti Päiväkummun Paloheinän yksikön äitienpäivätansseihin, jotka pidetttiin Ruusnpäivänä 4.5.2018


Lue lisää


Auta lasta - auta perhettä keräys 11. - 12.5.2018

Keräämme Malmin Prisman sisäänkäynnin edessä muun muassa säilyviä elintarvikkeita, kuivamuonaa, hygieniatuotteita, lasten leluja yms.


Lue lisää


Voit tehdä itsekin paljon estääksesi diabeteksen aiheuttamat haitat

Liikkuminen on yksi hyvistä keinoista ennaltaehkäistä diabeteksen puhkeamista. Se myös auttaa diabeteksen hoidossa. Lauantaina 28.4.2018 liikuttiin yhdessä Narinkka-torilta Diabetes-kävelyn merkeissä.


Lue lisää


Kiitolllisena sotiemme veteraaneille vietimme isänmaallista iltaa 

" Te ette tahtoneet sotaa, Te rakastitte rauhaa, työtä ja kehitystä, mutta Teidät pakotettiin taisteluun, jossa teitte suurtöitä, tekoja, jotka vuosisatoja tulevat loistamaan historian lehdillä." Marsalkka Mannerheim, 1940.

 


Lue lisää


Isänmaallinen ilta veteraanien kunniaksi 

Perinteisessä veteraanikonsertissamme torstaina 26.4.2018 klo 18.  esiintyvät Malmin Mieslaulajat ja Kaartin soittokunnan varusmiehet.


Lue lisää


"Hyvällä sykkeellä ja sydämellä"

”Hyvällä sykkeellä ja sydämellä”

Aktiivisuutta ja reippautta, sekä hyvänmielen jakamista

Seuraavan toimintakauden presidenttimme Kirsi Sjöblom aloitti toimintasuunnitelman esittelyn tällä presidentin motolla. 


Lue lisää


Leoklubin perustamissuunnitelma etenee 

Maaliskuun  kuukausikokouksessa Petra Bedda (kuvassa toisena vasemmalta) kertoi meille iloisia uutisia. Hän oli tavannutt Markku Hietasen ja pohtinut hänen kanssaan kuinka leoklubin perustamisasiassa on parasta edetä. Petralla on jo tiedossa neljä nuorta, jotka ovat itse ilmaisseet kiinnostuksensa tulla mukaan leotoimintaan.


Lue lisää


Askolan klubi vieraili kokouksessamme 10.1.2018

Tammikuun kuukausikokouksessa meillä oli ilo saada vieraiksi  LC Askolan komeista mieslioneita. Kluvin edustajina okoukseemme osallistuivat Ara Antin, Raine Keskipasma, Ilkka Leino ja Jouni Vilkki.


Lue lisää


Vietimme pikkujoulua ja vuoden viimeisen kokouksen presidentin kodin asukastilassa

Vuoden viimeinen klubikokous käytiin läpi nopeassa tahdissa presidentti Merja Carlanderin kodin asukastilassa. Jatkoimme iltaa pikkujoululla nyyttikestien merkeissä.


Lue lisää


Vuoden loskaisimpana räntäsadepäivänä lauloimme joululauluja Syystien palvelutalossa

Vuosittainen joululauluretki Syystien palvelutaloon jäi vahvasti mieleen.  Räntää satoi vaakatasossa taivaan täydeltä,


Lue lisää


Ulla Welin ja Arja Oksanen palkittiin 10 vuoden hyväntekeväisyystyöstä

Ulla Welin ja Arja Oksanen saivat kunniamaininnan Päämajasta ja lisälaatan pinssiin 10 vuoden Lions-työskentelystä.  Molemmat naiset ovat energiapakkauksia, jotka ovat Malmittarien kantavia voimia. 


Lue lisää


Petri Laaksosen joulukonsertti avasi joulunajan Malmin kirkossa

Malmin kirkko täyttyi ilahduttavan monista kuulijoista torstaina 30.11.2017 Petri Laaksosen joulukonsertissa.


Lue lisää


Vietimme yhteistä Suomi 100 v - Lions 100 v juhlaa Pihlajamäen klubin kanssa

Perjantaina 24.11.2017 meillä oli ilo viettää aivan ihana ilta Pihlajamäen klubin miesleijonien kanssa Malmin Memorin juhlahuoneistossa.presidentti Jukka Holopainen oli kutsunut meidät tähän juhlaan ja kertonut, että ohjelmassa on puheiden ja musiikin lisäksi yllätysnumero. Yllätysnumeroksi paljastui kahden lionin ritariksi lyöminen.


Lue lisää


Marraskuun kuukausikokouksessa valmistelimme leoklubin perustamista 

Kuukausikokoukseemme 15.11.2017 osallistuivat vierailijoina, Suomen Leojen hallituksen presidentti Clara Nilsson, B- ja N-piirien kuvernööripresidentti Markus Kuosmanen ja  LC Helsinki/Pohjoisen presidentti Juha Eskelinen.


Lue lisää


Draamatyöpaja Pukinmäenkaaren peruskoululla onnistui hienosti!

Klubimme on rahoittanut Punainen Sulka –keräyksestä takaisin saamillamme reilulla 1 000 eurolla draamatyöpajan Pukinmäenkaaren koululla.


Lue lisää


Lokakuussa pidimme kaksi kokousta samana päivänä  

Taitava puheenjohtajamme Anita Tuohino onnistui vetämään vuosikokouksen läpi kahdeksassa minuutissa, todella hieno saavutus!  Kuukausikokouksemme pääsi alkamaan jo klo 18.10. ja ihan alkajaisiksi presidenttie Merja Carlander luovutti viime kauden presidentti Eila Lohilahdelle 100 %:n klubipresidentin ansiomerkin. 


Lue lisää


Hyvän Päivä Lahden Sibeliustalossa

Vietimme hurmaavan Hyvän Päivän Lahden Sibeliustalossa tuhannen muun leijonan kanssa. Päivä oli myös päätösjuhla kesäkuussa päättyneelle Punainen Sulka-keräykselle.


Lue lisää


SuurPNAT 20.9.2017 pidettiin Porvoossa

Malmittarista Mirva Neva-aho-Simonsen, Arja Oksanen, Mirja Weiste ja Ulla Welin osallistuivat SuurPNAT.iin 20.9.2017.


Lue lisää


Kokouksessamme oli juhlan tuntua!

Syyskuun kuukausikokouksessa 13.9.2017 onnittelimme täysiä vuosia täyttävää varapresidenttiämme Kirsi-Marja Sjöblomia. Kirsi sai meiltä kauniin kukkakimpun ja klubimme pöytästandaarin.


Lue lisää


Syksyn ensimmäisessä klubikokouksessa vedettiin suuntaviivat koko kaudelle.

Uusi presidenttimme Merja Carlander esitteli klubillemme vaihtelevia ideoita, joista toiset jäivät pohdittaviksi ja osa päätettiin toteuttaa.


Lue lisää


Uusi kausi avattiin hallituksen kokouksella presidentti Merja Carlanderin kotona

Malmittarien syksyn ensimmäiseen tapaamiseen osallistui reilu ryhmä klubilaisia.  Presidenttimme Merja ihmettelikin, mahdummeko kaikki pidennetyn pöydän ääreen.  Kyllä mahduimme.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin