Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Aarne Leijona käytiin ryöstämässä meiltä 

Vas. vieraamme LC Helsiki Sadasta Esa Eklund, klubimme presidentti Anita Tuohino sekä  Denis Vlasov ja Kim Vuori  LC Helsinki Sadasta.LC Helsinki Sadan lionit Esa Eklund, Kim Vuori ja Denis Vlasov kävivät kuukaustapaamisessamme 9.3.2022  ryöstämässä meiltä Aarne Leijonan klubinsa 65-vuotisjuhlakokousta varten. Kim Vuori esitti meille hauskoja lauluja ja Esa Eklund lausui koskettavan runon, joka alkoi sanoilla: Maailma on antanut meille nauhan, jotta me pujoittaisimme siihen helmiä.  Kolmikko osasi myös hienosti vastata kysyyksiin, joita teimme heille klubistamme ja sen aktiviteeteista ja varmisti siten Aarne Leijonan luovutuksen klubille.

Tässä tapaamisessa saimme iloksemme myös  uusia jäseniä klubiimme. Kaija Häkkinen, Eija Manninen ja Sirpa Kivilaakso antoivat leijonalupauksensa yhteen ääneen ja heidän kumminsa Irma Väätäinen ja Teija Loponen  kummin lupauksen. Lausuimme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi klubiimme. Jokainen sai vielä ruusun keltaisen ruusun. 

Tapaamisen asialistalla oli myös KiTeNet-tapahtuma, josta meille kertoi Mirva Neva-aho-Simonsen. Järjestämme sen lauantaina 2.4.2022 klo 12-16 Tapanilan ala-asteella. Ohjelmassa keskitymme nettiturvallisuuteen ja fyysiseen turvallisuuteen. Kutsumme tapahtumaan 10-12 vuotiaita tyttöjä ja heidän vanhempiaan. Vanhemmille on tarjolla MLL:n edustajan esitelmä STOP nettikiusaamiselle ja ilkeilylle ja kahvitarjoilunkin järjestämme. Koulun vanhempainyhdistys on luvannut auttaa meitä siinä. Krissu Sirola-Korhonen klubistamme opastaa tyttöjä  aiheessa miten sanotaan EI.  Tarjolla tytöille on myös fyysistä itsepuolustusta ohjaajana Tapanilan Erän Karate ry:n lajipäällikkö Maija Laaksonen

Miksi järjestämme sen vain tytöille? Tytöt ovat etenkin fyysisesti kiusattuina usein heikommassa asemassa kuin pojat. Lisäksi 9-10-vuotiaina tytöt ja pojat kehittyvät aika eri tahtia ja kokevat myös  henkisen kiusaamisen hieman eri tavoin. 
Tarkoituksena on päästä uusimaan tämä valmennus ja silloin se toteutetaan pojille - naisklubina halusimme aloittaa tytöistä.

Keskutelimme myös Ukrainan auttamisesta. Kubimme on jo 1.3.2022 päättänyt maksaa 700 euron avustuksen LCIF:n kautta. Olemme lisäksi kannustaneet jäseniämme maksamaan LCIF:n tilille haluamansa avustussumman. Avustussumma LCIF:n kautta Ukrainalle onkin jo  kasvanut reiluun 1000 euroon jäsentemme tekemisen lahjoitusten ansiosta ja toivottavasti kasvaa vielä siitäkin!  

 j

Aarne Leijona on saatu ryöstettyä. Vas. Anita Tuohino ja Esa Eklund
Aarne Leijona on saatu ryöstettyä. Vas. Anita Tuoh...
Yleisnäkymä kokoustilastamme Kotinummentien asukastalossa.
Yleisnäkymä kokoustilastamme Kotinummentien asukas...
Näkymä vastakkaisesta suunnasta.
Näkymä vastakkaisesta suunnasta.

Uudet jäsenet kummeineen: vas. Kaija Häkkinen, Irma Väätäinen, Eija Manninen, Anita Tuohino, Sirpa Kivilaakso ja Teija Loponen.
Uudet jäsenet kummeineen: vas. Kaija Häkkinen, Irm...
Mirva Neva-aho-Simonsen kertoi KiTeNet-tapahtumasta.
Mirva Neva-aho-Simonsen kertoi KiTeNet-tapahtumast...

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin